Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχές του Δημάρχου Έδεσσας για τη νέα σχολική χρονιά

Σε αγιασμούς σχολικών μονάδων συμμετείχε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ευχόμενος καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας έστειλε το εξής μήνυμα «Ο καθιερωμένος αγιασμός σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τη μαθητική κοινότητα, αλλά και όλη την τοπική κοινωνία. Ως νέο ξεκίνημα για το δυναμικότερο τμήμα της τοπικής μας κοινωνίας είναι ένα από τα πιο ελπιδοφόρα γεγονότα της χρονιάς.

Από την πλευρά μας κάνουμε μία σημαντική προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα συντήρησης που έχουν τα σχολεία μας, παρά τις σημαντικές μειώσεις των πόρων, καθώς θέλουμε να παρέχουμε στα παιδιά τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης με τα μέσα που διαθέτουμε.

Εύχομαι ολόψυχα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να έχουν μία καλή σχολική χρονιά».





Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *