Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

''Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποια είναι η πιο ωραία'' - Smart καθρέφτης από την Panasonic

Με τη βοήθεια αισθητήρων και λογισμικού αναγνώρισης προσώπου, ο έξυπνος καθρέφτης της Panasonic δημιουργεί ένα μεγεθυμένο ολόγραμμα του προσώπου σας και κατόπιν ανιχνεύει τις ατέλειες όπως ρυτίδες, γραμμές χαμόγελου και άλλα. Έπειτα σας προτείνει make-up βάσει της δερματικής σας κατάστασης. 

Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικούς συνδυασμούς για χείλη, φρύδια, μάγουλα και μπορεί να συγχρονιστεί με το ημερολόγιο σας για να σας προτείνει διαφορετικούς συνδυασμούς για διαφορετικές περιστάσεις, όπως ρομαντικό ραντεβού,επαγγελματική συνάντηση και άλλα. 

Το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στην IFA 2014 δεν απευθύνεται για χρήση σε σπίτι, αλλά περισσότερο σε επαγγελματίες με σαλόνια ομορφιάς και πολυκαταστήματα.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *