Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: "Η Ελλάδα με σταθερότητα βαδίζει προς τη Νέα Εποχή"

Τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη σχολίασε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης. 


" Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αποδεικνύουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι αυτή η Κυβέρνηση αναγνωρίζει πλήρως τις θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός και την αναγκαιότητα για λήψη μέτρων ελάφρυνσης της κοινωνίας. Ταυτόχρονα είναι μια απόδειξη ότι μετά από πολλά χρόνια η χώρα μας διαθέτει μια Κυβέρνηση που σχεδιάζει με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και υλοποιεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.



Είναι βέβαιο ότι οι πολίτες έχουν περάσει μια μεγάλη δοκιμασία, όμως είμαστε πλέον στη θέση να προγραμματίζουμε το μέλλον βασιζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις και δυνατότητες. Η χώρα με σταθερότητα βαδίζει προς τη Νέα Εποχή. Τα δύσκολα έχουν περάσει και συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε σύντομα να βγούμε οριστικά από την κρίση. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο διορθώνουμε τα λάθη και τις όποιες παραλείψεις έχουν γίνει, ξεκινώντας από τη σταδιακή μείωση της φορολογίας, τον φόρο του πετρελαίου θέρμανσης αλλά και τα λάθη στον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ. 



Η προσπάθεια που γίνεται πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το μεταρρυθμιστικό έργο ώστε να μην υπάρξει ο κίνδυνος η Ελλάδα να βρεθεί ξανά στην ίδια δεινή θέση. Όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν ο ρόλος της Νέας Δημοκρατίας σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα είναι καίριος, καθώς η μεγάλη διευθέτηση και δημοκρατική παράταξη μας αποτελεί πραγματική εγγύηση κοινωνικής και πολιτικής σταθερότητας για τον τόπο μας ".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *