Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Συμμετοχή του Δημάρχου Έδεσσας στα εγκαίνια της έκθεσης «Μακεδονικοί Θησαυροί»

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου συμμετείχε τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Μακεδονικοί Θησαυροί», που πραγματοποιήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας από τον Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Τασούλα.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να παραδώσει στον Υπουργό υπόμνημα με το οποίο ζητάει την πραγματοποίηση ανασκαφών στον αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου και τη χρηματοδότηση της αποκατάστασης του παλαιού τεμένους της πόλης με σκοπό τη στέγαση μόνιμης αρχαιολογικής συλλογής με τα ευρήματα από την περιοχή της Έδεσσας, ενώ επαναφέρει και το παλιό αίτημα της δημιουργίας Αρχαιολογικού Μουσείου στην Έδεσσα.



Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *