Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου τα δωρεάν εισιτήρια θεάτρου του ΟΓΑ

Η Διοίκηση του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων, στα πλαίσια ενίσχυσης της απορροφητικότητας του Προγράμματος Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου της Αγροτικής Εστίας για το έτος 2014 καλεί τους κληρωθέντες δικαιούχους όπως παραλάβουν τα Δελτία Θεάματος από τα ΚΕΠ το αργότερο μέχρι 31/10/2014.

Μετά την ημερομηνία αυτή τα αδιάθετα δελτία, μέχρι και τη συμπλήρωση του αριθμού των 93000 ατόμων, θα διανέμονται στους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα αυτό το έτος 2014, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ.

Στην ανωτέρω διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν και οι κληρωθέντες δικαιούχοι που δεν θα έχουν παραλάβει τα δελτία τους μέχρι την 31/10/2014. Κατά τα λοιπά, ισχύει η αριθμ. Συν.8/Θ4/16-4-2014 απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής που αφορά στο Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου έτους 2014.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *