Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των καλλιτεχνών στην Αριδαία! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης των καλλιτεχνικών έργων για την Αλμωπία χθες στην Αριδαία (3/9)


Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος με τους συνεργάτες του. Επίσης, μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο κ. Lazar Kotevski, Δήμαρχος του εταίρου Δήμου Νόβατσι, η κα Liljana Hristova, Διευθύντρια του Bitola Museum και η κα Μυκονιάτη Άννα, επιμελήτρια του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.


Τα αποτελέσματα του προγράμματος θα εκτίθενται στην Αριδαία, και ειδικότερα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο και την πρώην Λέσχη αξιωματικών Αριδαίας  έως τις 05 Σεπτεμβρίου.


Το ialmopia.gr παρευρέθηκε στα εγκαίνια και σας παρουσιάζει την έκθεση μέσα από φωτογραφίες:






































































ialmopia.gr

1 comments:

  1. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες, μας έφεραν σε επαφή με ιδιαίτερα έργα που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Γιατί όμως τόσο σύντομη η έκθεση τους; Χθες το Ξενιτιδειο ήταν κλειστό και σήμερα άρχισαν να τα μαζεύουν... Λίγοι προλάβαν να τα δουν όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *