Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ενημέρωση επιχειρήσεων της Π.Ε. Πέλλας για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχή στην έκθεση “Promotional Days of Traditional Crafts and Tastes in Black Sea Basin” στο Tekirdag της Τουρκίας

Στα πλαίσια συμμετοχής στο πρόγραμμα Balkan and Black Sea Regional Commission (BBSRC), διοργανώνεται 3ήμερη εκδήλωση στην Ραιδεστό ( Tekirdağ ) της Τουρκίας από 18 έως 21 Σεπτέμβρη 2014, στην οποία θα συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με δικό της Εκθεσιακό περίπτερο καθώς και η Π.Ε. Πέλλας κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής από τοπικές επιχειρήσεις. 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Επιχειρήσεις της Πέλλας έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα τους, με προσωπική τους εκπροσώπηση και να παρουσιάσουν τοπικές γεύσεις, σε περίπτερο που θα τους δωθεί δωρεάν.

Παρακαλούμε, λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να καλύψετε μόνο το κόστος μετακίνησης και διαμονής σας.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν μόνο να προβάλλουν τα προϊόντα τους στο Κεντρικό Περίπτερο της Περιφέρειας που συμμετέχει και Π.Ε. Πέλλας μπορούν να αποστείλουν δείγματα δωρεάν κατόπιν επικοινωνίας με την υπεύθυνη Αικ.Καλαϊτζίδου Τηλ.2381351398-212 ή 6997026331 (Τεχνολόγο Γεωπόνο ΔΑΟΚ Πέλλας), στην Π.Ε. Πέλλας (πρώην Νομαρχία) στην Έδεσσα στον 3 όροφο γραφείο 302 (εξαιρείται το κρασί και το χοιρινό για ευνόητους λόγους).

Παρακαλούμε ενημερώστε μας έγκαιρα σχετικά με την δυνατότητα συμμετοχής σας στην έκθεση «Promotional Days of Traditional Crafts and Tastes in Black Sea Basin” – Ημέρες προώθησης τοπικών προϊόντων και γεύσεων στη λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας»,κατόπιν προσωπικής εκπροσώπησης της επιχείρησής σας, αποστέλοντας ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής στο e-mail:kkalaitzidou@pella.gr ή στο Fax :2381351298

Πρόγραμμα έκθεσης:

- 18 του Σεπτέμβρη 2014: προετοιμασία έκθεσης 

- 19 - 20 Σεπτέμβρη 2014: Ώρες Κοινού (10.00 – 22.00) 

- 21 Σεπτέμβρη , 2014: Ώρες Κοινού (10.00 – 16.00) 



Ο στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι η προώθηση των παραδοσιακών γεύσεων και προϊόντων από τις συμμετέχουσες περιοχές της Λεκάνης της Μαύρης Θάλασσας, ως βασικά στοιχεία τους, για την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας, για την προώθηση του τουρισμού και στη χρήση αυτών των στοιχείων για την ανάπτυξη νέων τουριστικών προϊόντων. 

Οι αναμενόμενοι επισκέπτες είναι από την Κωνσταντινούπολη, , την περιφέρεια Trakya, τον Ανατολικό Μαρμαρά, την Ελλάδα , τη Βουλγαρία, την Ουκρανία, τη Γεωργία, τη Μολδαβία και την Αρμενία. 

Ο αναμενόμενος αριθμός των ξένων επισκεπτών (σταντ) θα είναι περισσότερο από 1500 άτομα.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ 

• Από İIstanbul προς Τεκιρντάγκ: 1 ώρα 34 λεπτά 

Το κόστος της μεταφοράς από την Κωνσταντινούπολη προς Τεκιρντάγκ: 10 ΕΥΡΩ 

• Από Θεσσαλονίκη προς Τεκιρντάγκ: 4 ώρες 42 λεπτά / 450 χιλιόμετρα



Υπεύθυνη Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Π.Ε. Κιλκίς 

Μαριάννα Σκουλαρικά 

Τηλ. επικοινωνίας: 2341350166 φαξ: 2341079714




Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *