Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Αναβαθμίσεις των συσκευών σε Android 5.0

Με την ανακοίνωση του Android 5.0 Lollipop, ίσως την πιο σημαντική αναβάθμιση στην ιστορία του Android μέχρι σήμερα, άρχισαν να πέφτουν βροχή οι ερωτήσεις για το ποιες συσκευές θα αναβαθμιστούν σε αυτή την έκδοση. Παρακάτω ακολουθούν επίσημες ανακοινώσεις των εταιριών, για να σας λυθούν οι απορίες.


Sony

Η Sony ανακοίνωσε πως θα αναβαθμίσει όλη τη σειρά Z τόσο σε smartphones όσο και σε tablets. Αυτό σημαίνει τα Xperia Z, ZL, ZR, Z1, Z1S, Z Ultra, Z1 Compact, Z2, Z3, Z3V και Z3 Compact ενώ από τα tablet τα Xperia Tablet Z, Z2 Tablet, Z3 Tablet Compact. Η Google Play Edition του Xperia Z Ultra είναι αυτή που θα πάρει πρώτη την αναβάθμιση σε Android 5.0 και θα ακολουθήσουν τα Xperia Z3 και Ζ2 στις αρχές του 2015.

Nexus

Οι πρώτες συσκευές που θα φιλοξενήσουν το Android 5.0 Lollipop είναι φυσικά τα Nexus 6 και Nexus 9 στις αρχές Νοεμβρίου. Η Google έχει επιβεβαιώσει την αναβάθμιση Nexus 4 και Nexus 5, Nexus 7 (2012 και 2013) και Nexus 10 τις ερχόμενες εβδομάδες.

Motorola

Από το επίσημο blog της Motorola φαίνεται πως θα αναβαθμιστούν η πρώτη και η δεύτερη γενιά των Moto X και Moto G, συμπεριλαμβανομένου και της 4G LTE έκδοσης του Moto G, καθώς και το Moto E. Η Motorola υπόσχεται πως θα αναβαθμιστούν και παλαιότερα μοντέλα αργότερα, όπως τα Droid Ultra, Droid Maxx, Droid Mini και άλλα, χωρίς να δίνει κάποιο χρονοδιάγραμμα.

HTC

Η HTC επιβεβαιώνει πως τα HTC One M7 και One M8 θα λάβουν την αναβάθμιση 90 ημέρες από τη στιγμή που η ομάδα της θα έχει στα χέρια της την τελική έκδοση του λειτουργικού από τη Google. Για τις υπόλοιπες συσκευές, θα υπάρξουν ανακοινώσεις τους επόμενους μήνες.

LG

Η LG δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση ακόμα, αλλά θεωρείται σίγουρο πως οι πρώτες συσκευές που θα λάβουν την αναβάθμιση θα είναι το LG G3, το G Pro 2, ακολουθούμενα από το G Flex και το G3 Beat.

Samsung

Το ίδιο ισχύει και για τη Samsung, η οποία παραμένει σιωπηλή, με τα σίγουρα smartphones για αναβάθμιση να είναι τα Galaxy Note 4, Galaxy Alpha και Galaxy S5 και S4.

OnePlus One

Σε ανακοίνωση της η OnePlus υπόσχεται πως θα έχει έτοιμη την αναβάθμιση σε Android 5.0 μέσα σε 90 μέρες από τη Cyanogen.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *