Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Φίλιππος Ν.Πέλλας - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 51-87. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

2η νίκη για τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας

Δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το διπλό στα Γιαννιτσά απέναντι στο Φίλιππο Ν.Πέλλας και με το 51-87 έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι από την αρχή πήρε μια εύκολη τροπή για τον ΠΑΟΚ καθώς το σκορ στα πρώτα 12’ είχε διαμορφωθεί ήδη στο 9-31 με το ημίχρονο να κλείνει στο 20-49.

Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΟΚ χαλάρωσαν υπερβολικά μπροστά στη διαφαινόμενη νίκη και έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν επιθετικά ριμπάουντ και να σκοράρουν κάπως πιο εύκολα. Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, προσπάθησε ο Φίλιππος αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής παρόλου που οι φιλοξενούμενοι αγωνιστήκαν με 4 απουσίες. Το επόμενο ματς του ΠΑΟΚ Αλμωπίας είναι στις 25/10 στο κλειστό της Αριδαίας με την ομάδα του ΠΑΠ Πλαταμώνα.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 1o (9-26) 2o (20-49) 3o (37-67) 4o (51-87) 
Φίλιππος Ν.Πέλλας : KΥΠΡΑΙΟΣ 2, ΚΟΜΚΗΣ 5, ΠΑΥΛΙΔΗΣ 11, ΣΥΣΚΑΚΗΣ 3(1), ΤΖΙΜΗΤΡΑΣ Γ.6, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ , ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΤΖΙΜΗΤΡΑΣ Φ. , ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ 12, ΔΗΜΤΣΟΥΔΗΣ 4, ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ 3(1), ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΠΑΟΚ Αλμωπίας : Εμμανουηλίδης 4, Μπάτσος 7(1), Αβραάμ 9(3) , Αρβανιτάκης 31(3), Δελόγλου 12, Τριανταφύλλου 21(2),Βαρδάρης 3

Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:







Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:



















 ialmopia.gr

4 comments:

  1. Που είναι η πρώτη φάση ρε αλήτες???Λογοκρισία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO 7 GT DEN EPAIKSE AUTH TH FORA? DEN PLIROSE TON PROEDRO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα.Αγαπητέ καμεραμαν μας υποσχέθηκες όλο το βίντεο του αγώνα.Όχι τις καλύτερες φάσεις.Ελπίζω να ανέβει στο διαδίκτυο κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *