Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Πολυτιμότερη εταιρία του κόσμου η Apple

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Μια χρονιά αφού στέρησε την πρωτιά από την Coca-Cola, η Apple κατέκτησε πάλι την πρώτη θέση στο “Best Global Brands” του 2014. Η αξία της εκτιμάται στα $118.9 δισεκατομμύρια, σημειώνοντας έτσι αύξηση της τάξεως του 21% από το 2013.
Δεύτερη έρχεται η Google με αξία $107.4 δισεκατομμυρίων, η οποία επίσης ξεπέρασε την περσινή πρωταθλήτρια Coca-Cola, σημειώνοντας αύξηση της αξίας της κατά 15%. Είναι επίσης η πρώτη φορά που δύο εταιρίες ξεπερνάνε τα $100 δισεκατομμύρια στα “Best Global Brands”. Την πεντάδα συμπληρώνουν η Coca-Cola, η IBM και η Microsoft με $81.6, $72.2 και $61.2 δισεκατομμύρια αντίστοιχα. Συνολικά η αξία των εταιριών που ανήκουν στον τεχνολογικό τομέα ξεπερνούν τα $490 δισεκατομμύρια, ενώ η πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία ήταν το Facebook με $14.3 δις, σημειώνοντας άνοδο 86% από πέρυσι.

www.unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *