Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Αλμωπός - Άσπρο: Σούπερ ντέρμπι την Κυριακή στην Αριδαία - πάμε γήπεδο!

Την Κυριακή το μεσημέρι (16:00) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δημοτικό γήπεδο της Αριδαίας. Εκεί όπου η ομάδα του Αλμωπού θα υποδεχθεί την ομάδα του Άσπρου στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν.


Όπως ανέφερε και ο προπονητής του Αλμωπού Λεωνίδας Μπίλης, μιλώντας στο ialmopia.gr, "η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της Αριδαίας, δίνοντάς της δύναμη και ενέργεια με την παρουσία του στο γήπεδο", ενώ οι καιρικές συνήκες αναμένονται να είναι ιδανικές για το μεγάλο παιχνίδι.


Επίσης στο πλαίσιο των δράσεων κ προσφορών προς τους φιλάθλους της ομάδας το φαρμακείο Ευαγγελίας Ανδρεάδου-PharmaPlus στην Αριδαία που είναι ο βασικός χορηγός του Αλμωπού για την φετινή χρονιά θα διανείμει δωροεπιταγες πριν την έναρξη του αγώνα σε όλους τους φίλους της ομάδας που θα πάνε να παρακολουθήσουν το ντέρμπι του ομίλου"


Την Κυριακή όλοι πάμε γήπεδο!



Το ialmopia.gr θα βρίσκεται εκεί και θα σας μεταδώσει τον παλμό του αγώνα μέσα από βίντεο και φωτογραφίες.





ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *