Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Σύλληψη για διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων στα Γιαννιτσά

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, συνελήφθησαν σε χωριό της Πέλλας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 49 ετών, για διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων. 

Ειδικότερα, σε έλεγχο καταστήματος προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου ιδιοκτησίας 47χρονου, η 32χρονη προσωρινά υπεύθυνη επέτρεπε στον 49χρονο παίκτη τη διεξαγωγή τυχερού παιγνίου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ – ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ» που σχημάτιζε τρίλιζα με μονάδες πονταρίσματος, ενώ αντιλαμβανόμενη τον έλεγχο απενεργοποίησε τα τυχερά παίγνια, μέσω κεντρικού ηλεκτρονικού υπολογιστή.


Σε έρευνα του καταστήματος βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • εννέα οθόνες ηλεκτρονικού υπολογιστή, εννέα πληκτρολόγια, εννέα ποντίκια και επτά επεξεργαστές,
  • το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ, καθώς και
  • ένα μπλοκ και μία σελίδα με χειρόγραφες σημειώσεις. Επιπλέον, η 32χρονη στερούταν βιβλιαρίου υγείας για εργασία σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από την αρμόδια αρχή, ενώ το κατάστημα και τα παράνομα παίγνια στερούταν αδείας και πιστοποίησης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων από την αρμόδια αρχή. Ο 47χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου και αναζητείται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *