Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Με ρωτούν κι απαντώ - γράφει ο Κώστας Δανάς

Με ρωτούν κι απαντώ - γράφει ο Κώστας Δανάς στην ηλεκτρονική εφημερίδα ialmopia.gr

Με ρωτούν συχνά, φίλοι και γνωστοί εδώ στην Αριδαία, γιατί ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, δεν απαιτούν τα χρήματα που χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα;

Και βέβαια τα ζητούν τους απαντώ! Η κυρία Μέρκελ τους ρωτά πόσο είναι το ποσό που χρωστά η Γερμανία, για να τα στείλουν στην Αθήνα με τον κύριο Χριστοφοράκο. Μόλις ακούν το όνομα «Χριστοφοράκος», όπου φύγει – φύγει, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος!

Με τον Χριστοφοράκο τους έχει δέσμιους τους συγκυβερνόντες η κυρία Μέρκελ. Άρα όσο θα κυβερνούν αυτοί οι δύο, χρήματα από Γερμανία γιοκ!

Είναι πλέον σίγουρο ότι το 90% των βουλευτών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που έδωσαν πρόσφατα ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, βρίσκονται στην Λίστα Χριστοφοράκου, για τις μίζες της Siemens.

Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ όταν πάρει την κυβέρνηση, ίσως μπορέσει να οδηγήσει τον εγκληματία και αρχιμιζαδόρο, στην Ελληνική δικαιοσύνη και τότε κυρία Βούλτεψη θα γελάσει και ο εξαθλιωμένος ελληνικός λαός!

Εγώ προσωπικά, επειδή προέρχεσθε κυρία Βούλτεψη, από πρώην αριστερή οικογένεια, θα στεναχωρηθώ αν και σεις βρίσκεσθε στην λίστα του Χριστοφοράκου.

Πάντως η Siemens του Χριστοφοράκου, είχε επιπλώσει και επανδρώσει με όλα τα μηχανήματα το γραφείο του οικογενειακού φίλου του κυρίου Χριστοφοράκου, Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ελπίζω ο νεαρός Τσίπρας, στην κυβέρνηση της αριστεράς, να τοποθετήσει στην θέση του υπουργού δικαιοσύνης, τον κορυφαίο Έλληνα νομικό, Νίκο Κωνσταντόπουλο. Και τότε μιζαδόροι, διαπλεκόμενοι κρατικοί λειτουργοί και βουλευτές, κλέφτες του δημόσιου πλούτου που ανήκει στον ελληνικό λαό και πολιτικοί, κυβερνητικοί συνδικαλιστές που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο και κατάντησαν το Σύνταγμα της πατρίδας, κουρελόχαρτο και χαρτί της τουαλέτας και οδήγησαν τον Ελληνικό λαό στην εξαθλίωση και στην ταπείνωση, θα δείτε πόσο οδυνηρό είναι να χορέψετε τσάρλεστον πάνω σε πυρακτωμένο ταψί……….

 
 
Με ρωτούν κι απαντώ - γράφει ο Κώστα Δανάς, ιατρός για το ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *