Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Πέθανε το 7χρονο κοριτσάκι από το Μακροχώρι Ημαθίας

Δυστυχώς το 7χρονο κοριτσάκι από το Μακροχώρι που είχε καταπλακωθεί από την καγκελόπορτα του σπιτιού της και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης πέθανε σήμερα γύρω στην 01:30 τα ξημερώματα. Όπως δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Γεώργιος Καλτσίδης το παιδί υπέστη 4 ανακοπές , δεν άντεξε και κατέληξε.

Από την άλλη ο δήμαρχος της Βέροιας κ. Γεώργιο Βογιατζή η καγκελόπορτα που καταπλάκωσε το άτυχο παιδί ήταν συρόμενη και βρισκόταν στο σπίτι του, όμως για την ώρα κανένας δε γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη και έπεσε η πόρτα πάνω του.
 

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου παιδιού.
 
 
 
πηγη: pellanet.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *