Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ερωτήσεις - απαντήσεις για τον Δήμο Αλμωπίας. Δείτε το βίντεο της συνεδρίασης για την έγκριση του προϋπολογισμού [ΒΙΝΤΕΟ]

Πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας με θέμα: "Έγκριση προϋπολογισμού Δήμου Αλμωπίας έτους 2015 και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2015" τέθηκαν κάποια ερωτήματα προς τον δήμαρχο Αλμωπίας και τους συνεργάτες του.


  
Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης λοιπόν τέθηκαν κάποια ερωτήματα από τον κ. Χουρσόγλου, όπου σύμφωνα με αυτόν ήταν "ερωτήματα όλων των πολιτών" και τα οποία είχαν ως εξής:





- Σχετικά με τον Εξαπλάτανο και την κατοικία του Μενέλαου Λουντέμη, υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος καθώς έπεσε τμήμα της σκεπής του κτιρίου.


- Φάκελος αδέσποτα: Κίνδυνος για την δημόσια υγεία, καθώς υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην περιοχή του ΚΤΕΛ Αριδαίας με τα δεκάδες αδέσποτα.


- Τι ακριβώς συμβαίνει με το έργο της περιφέρειας στον δρόμο Αριδαίας - Εξαπλατάνου;


- Υπάρχει έντονο πρόβλημα με τις λακκούβες των δρόμων - κίνδυνος ατυχημάτων.


- Προβλήματα με τον καθαρισμό των φρεατίων αλλά ευρύτερων αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή μας.





Γιάννης Σηφάκης: "Υπάρχει θέμα με το ΙΚΑ Αριδαίας, να τεθεί ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο"




 Ο κ. Σηφάκης αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό θέμα της μεταφοράς του ΙΚΑ Αριδαίας στην Έδεσσα, καθώς είναι κάτι που θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από τους πολίτες και πρότεινε να τεθεί το συγκεκριμένο θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.



Δημήτρης Πασόης: "Θα μας πείτε τι γίνεται με το θέμα της έκθεσης τουρισμού Filoxenia;"


Ο κ. Πασόης με τη σειρά του έδειξε να συμφωνεί με την άποψη του κ. Σηφάκη (για το θέμα του ΙΚΑ) δηλώνοντας: "Πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά, συμφωνούμε με τον κ. Σηφάκη". Επίσης, άσκησε σκληρή κριτική στον κ. Μπίνο σχετικά με τη μη συμμετοχή των Λουτρών Πόζαρ στην έκθεση τουρισμού Filoxenia στη Θεσσαλονίκη τονίζοντας: "Να ξέρετε πως γίνεται εις βάρος των συμπολιτών μας."




Δημήτρης Μπίνος: "Απαντήσεις θα δοθούν όταν πρέπει!"







Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπίνος σχετικά με το αντιπλημμυρικό έργο ανέφερε πως θα ξεκινήσει σύντομα, ενώ για το θέμα του ΙΚΑ παραδέχθηκε πως είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα και τόνισε πως έχει ήδη μιλήσε με τους Υπουργούς: "Δεν θα ανεχθούμε ξανά τον ίδιο εμπαιγμό για την περιοχή μας όπως έγινε και με την Εφορία!"


Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από την συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου στην έγκριση του προϋπολογισμού 2015, καθώς και τις παρεμβάσεις των κυρίων Σηφάκη, Κόγιου, Πασόη και Παρούτογλου μέσα από την κάμερα του ialmopia:






ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *