Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Συμμετοχή του Δήμου Έδεσσας στην Έκθεση Philoxenia

Στα εγκαίνια της έκθεσης Philoxenia, που πραγματοποιήθηκαν από την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, συμμετείχε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου.

Ο Δήμαρχος βρέθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας, όπου φιλοξενείται το προωθητικό υλικό του Δήμου Έδεσσας, μαζί με τα στελέχη της ΔΗΚΕΔΕ και των Καταρρακτών, που προωθούν τις τουριστικές υπηρεσίες της περιοχής μας. Η παρουσία του Δήμου Έδεσσας στην Philoxenia είναι σταθερή και μέσα από τη συμμετοχή μας επιδιώκεται η προώθηση του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Έδεσσας.

Επίσης, ο κ. Γιάννου επισκέφθηκε περίπτερα άλλων περιοχών, όπως αυτό του Δήμου Αμφίπολης, με τον Δήμαρχο της οποίας συζήτησαν θέματα συνεργασίας των περιοχών που διαθέτουν αρχαιολογικούς χώρους.

Στο περιθώριο της έκθεσης ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΔΕΘ κ. Τάσο Τζήκα και συμφώνησαν να συναντηθούν στην Έδεσσα προκειμένου να συζητηθούν θέματα συνεργασίας της ΔΕΘ με το Δήμο Έδεσσας.


Δήμος Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *