Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Βιωματικά εργαστήρια από το Λύκειο Ελληνίδων Γιαννιτσών

Το Λύκειον των Ελληνίδων Γιαννιτσών σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., για δεύτερη χρονιά φέτος, διοργανώνει βιωματικά εργαστήρια, που απευθύνονται σε γυναίκες που επιθυμούν να διευρύνουν τις δεξιότητές τους, για την αντιμετώπιση σύγχρονων ζητημάτων που προκύπτουν στο προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό τους περιβάλλον. 

Μέσα από το δημιουργικό διάλογο, παιχνίδι ρόλων και τη συμπλήρωση ερωτηματολογίων, τα βιωματικά αυτά εργαστήρια, έχουν στόχο να ενθαρρύνουν τις συμμετέχουσες να «ανοίξουν μια νέα πόρτα» στην ικανότητά τους προς: 

• την ισότιμη και ασφαλή έκφραση προσωπικών απόψεων και βιωμάτων 
• τη δημιουργική διάδραση – αλληλεπίδραση 
• την κατανόηση της θέσης των άλλων γυναικών της ομάδας που αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες και που διακατέχονται από την ίδια λαχτάρα και επιθυμία για αλλαγή και αυτοβελτίωση 
• την ανάπτυξη θετικών τρόπων επικοινωνίας και δημιουργικότητας 
• την ανάπτυξη δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων • την υιοθέτηση νέων συμπεριφορών μέσα σε ένα ασφαλές πλαίσιο. 

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων συντονίζει η κ. Αλευριάδου Αναστασία, ψυχολόγος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. 

Το 3ο βιωματικό εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί σε τρεις συναντήσεις στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2014, στην αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών. Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχουσών γυναικών σε κάθε ομάδα εργαστηρίου είναι 20. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Για δήλωση συμμετοχής και πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6970189856 κ. Παπουτσή Α. και 6988808256 κ. Ζεγγίνη Μ., ώρες: 18:00- 21:00, μέχρι 30-11-2014.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *