Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

"Περίπατος" του Πανεδεσσαϊκού στην Αριδαία στην έναρξη του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ

Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 48-76


Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, ο Πανεδεσσαϊκός επικράτησε με το ευρύ 48-76 στην Αριδαία του Φ.Ο.Α. και ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα εφήβων του Γ’ ομίλου της ΕΚΑΣΚΕΜ. Παρά το νευρικό πρώτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί στο δεύτερο και τρίτο όταν και ανέβασαν πολύ τη διαφορά, δίνοντας τη δυνατότητα στον προπονητή τους στο τελευταίο να χρησιμοποιήσει το σύνολο των παικτών που είχε στη διάθεση του. Παρά τις σημαντικές απουσίες(Μητσόπουλος, Σίπκας, Τράπκος) η ομάδα της Έδεσσας παρουσίασε ένα ομοιογενές σύνολο, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ με το σύνολο των παικτών να χρίζονται σκόρερ, δείγμα της ομαδικότητας που θέλει να εμφυσήσει στους παίκτες του ο προπονητής.

Για ακόμη μία χρονιά η Εδεσσαϊκή ομάδα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι ένας βασικός κορμός αθλητών της(Μυλωνάς, Παρίσης, Μπούζμπας, Τυρπάνης, Γέργης) οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή της σε εκπαιδευτικά ιδρύματα ανά την επικράτεια, αποχώρησαν συνεχίζοντας σε άλλες ομάδες.

Αποχώρησε στο 5ο λεπτό ο Τζώγας του Πανεδεσσαϊκού, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Καλή η διαιτησία των Μπόιτση και Καραμανλή.

Δεκάλεπτα: 1ο(12-16), 2ο(08-19)20-35 ημίχρονο, 3ο(13-21)33-56, 4ο(15-20)48-76 τελικό.

Φ.Ο. Αριδαίας(Τσουλφάς): Δερμιζίδης 10(1), Χατζηιωαννίδης 5(1), Λιούγκας 7, Κεντερτζίδης , Καννονίδης Ι., Καννονίδης Γ. 11, Υποδηματόπουλος, Μαυρίδης 12, Γεωργιάδης 3(1), Ιωαννίδης.

Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός(Αναστασιάδης): Σιβένας 2, Γιούρτσης 11, Στεφανίδης 3, Χρήστου 11, Στόμας 14, Παζάρκας 5(1), Τρυγωνιάρης Δ. 3(1), Δίος 10, Τζώγας, Στογιάννης 3, Κληντσάρης 12(1), Τρυγωνιάρης Ηλ., Λιβάνιος 2.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *