Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Τζάκρη: Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα νεοφιλελεύθερο κομματίδιο - Όλοι είναι καλύτεροι από τον Βενιζέλο

Μετά τη συνάντηση-συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη επιτέθηκε ευθέως στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει ένα νεοφιλελεύθερο κομματίδιο που άγεται και φέρεται από τις διαθέσεις του αρχηγού του. Θεωρώ πως όλοι είναι καλύτεροι απ’ τον Βενιζέλο στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Οτιδήποτε έχει σχέση με την απομάκρυνση Βενιζέλου απ’ την ηγεσία του κόμματος είναι προς τη σωστή κατεύθυνση».

Αναφερόμενη στη σχέση της με το ΠΑΣΟΚ, είπε πως «δεν είναι εύκολη επιλογή να φεύγει κάποιος απ’ το μαντρί και την ασφάλεια ενός μεγάλου κόμματος, όπως το ΠΑΣΟΚ», ενώ για τη συνάντησή της με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι η κουβέντα με τον Τσίπρα «στηρίχθηκε στο δίπτυχο "εκλογές τώρα - άμεση αλλαγή πολιτικής"».



Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *