Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 21/12 τα Ζώδια!


Γενικά: Ζήσε μόνο το παρόν και μην συνδέεις καθόλου την ζωή σου με το παρελθόν. Στο εδώ και τώρα θα νιώθεις καλύτερα γιατί ο νους σου χρειάζεται κάτι καινούργιο. Να έχεις πίστη και να βλέπεις τα πράγματα μέσα στο φως.
Ερωτικά: Προετοιμάσου για κάτι θετικό και μην βάζεις στο μυαλό σου πράγματα που σε σκοτίζουν και σε κάνουν να βλέπεις μέσα από παρωπίδες. Το να πετάξεις τον εγωισμό σου και να κάνεις έναν απολογισμό θα ήταν αυτό που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις μια καλύτερη θέση στην καρδιά ενός ατόμου.
Οικονομικά & Καριέρα: Πάρε τις αποφάσεις σου και κινήσου πάνω σε αυτές. Καλύτερα να μην παρεκκλίνεις εξαιτίας διαφόρων επιρροών γιατί κάτι καλό έχεις βρει και μπορεί να σου έρθουν χρήματα.




Γενικά: Αναγνώρισε τις αληθινές αξίες μέσα σου και εστιάσου μόνο σε αυτές γιατί σου χρειάζεται μια γενναία δόση αυτογνωσίας και μάλλον θα βρεθείς καταπρόσωπο με κάποιες δικές σου ανασφάλειες που πρέπει να ξεπεράσεις.
Ερωτικά: Αντιμετωπίζεις την σχέση σου με τον Τοξότη πολύ δυναμικά και ίσως πάρεις αποφάσεις που θα σε βγάλουν από ένα αδιέξοδο. Σίγουρα θα είναι αποφάσεις πολύ δυναμικές αφού θα χρειαστεί να διακόψεις ακόμα και με ένα άλλο άτομο. Ο Κριός βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από εσένα και πιθανόν θα ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες για να βρεθείτε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η κρίση σου μπορεί να είναι πολύ έντονη και διαπεραστική. Για αυτό θα δικτυωθείς με άτομα που μπορεί και να σε ωθούν πέρα από τις φυσικές σου δυνάμεις και να πρέπει να κάνεις υπερβάσεις.




Γενικά: Προοδεύεις σε κάποια πράγματα γιατί δέχεσαι να μοιραστείς με άλλα άτομα τις εμπειρίες σου και τα θέλω σου. Οπότε, θα νιώσεις περισσότερο ότι ζεις τώρα πολύ καλά και αφήνεις πίσω σου μνήμες που δεν σε συμφέρουν.
Ερωτικά: Το να είσαι πολύ θετικός/η με το άτομο που σου αρέσει, βοηθάει να έρθετε πιο κοντά. Ο λόγος είναι ότι θα αρκεστείς σε αυτό που σου δίνει τώρα, χωρίς μεγάλες προεκτάσεις και ιδιαίτερα χωρίς μεγάλες αποκλίσεις. Με το Λιοντάρι ή τον Τοξότη θα έχεις μια ιδιαίτερη έλξη και μαγνητισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις κάποιες λύσεις και σίγουρα θα αναπτύξεις μια καινούργια θεωρία η οποία θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις δυσκολίες που έχεις εδώ και καιρό. Η παρέμβαση πάντως που θα κάνεις σε κάποια άτομα που συνεργάζεστε σε ένα project θα είναι άκρως απαραίτητη.




Γενικά: Παίρνεις απόφαση να σταματήσεις να γκρινιάζεις και σίγουρα θα δεις με ένα πιο θετικό μάτι την ζωή και την καθημερινότητα. Πιθανόν να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες σου οι οποίες σε κρατάνε αρκετά και δεν σε αφήνουν να βιώσεις την ελευθερία σου και κυρίως την εξτρήμ πλευρά της ζωής. Αν έχεις γεννηθεί από τις 3 έως τις 5/7 μπορεί να έχεις ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη με άτομα που σχετίζεσαι στενά.
Ερωτικά: Χρειάζεται για να ξεκολλήσεις από τα ίδια και τα ίδια και για αυτό αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις αν δεν αλλάξεις κάτι από τον τρόπο που χειρίζεσαι τις προσωπικές σου καταστάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θετική πλευρά των πραγμάτων πρέπει να υπερισχύσει για να ξεπεράσεις μια κατάσταση η οποία είναι σίγουρα ασφυκτική. Η αλλαγή θα ξεκινήσει από μέσα σου και ο τρόπος που θα συνεργαστείς με τους άλλους θα σου δώσει μια νέα κατεύθυνση.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε δυναμική φάση και δεν αφήνεις να πάει κάτι χαμένο γιατί νιώθεις ότι δεν θέλεις να κυλήσει ανενεργά ο χρόνος σου. Η καρδιά σου αυτή στιγμή έχει χώρο οπότε βλέπεις και οτιδήποτε σου συμβαίνει πολύ πιο θετικά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα διαπιστώσεις ότι οτιδήποτε σκέφτεσαι μπορεί να υλοποιηθεί.
Ερωτικά: Δεν αμφιβάλεις για σένα. Για αυτό που αμφιβάλεις είναι για ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σου αλλά δεν κάνει την κίνηση να σε γνωρίσει καλύτερα. Πιθανόν και να φοβάται γιατί πιστεύει ότι δεν μπορεί να είναι εύκολα μαζί σου. Ίσως και εσύ να μην έχεις ανακοινώσει ότι δεν είσαι πλέον με ένα άλλο άτομο και νομίζει ότι είσαι ακόμα δεσμευμένος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανοίγει το τοπίο και ίσως δεις ότι μια-μια οι υποθέσεις που έκανες για τρέχουσες δουλειές μπορεί και να σταματήσουν να ισχύουν. Τουλάχιστον θα ξέρεις πλέον τα χαρτιά που έχεις να παίξεις χωρίς να περιμένεις για πολύ χρόνο.




Γενικά: Η στενότητα κάποιων καταστάσεων σε αναγκάζει να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και να ανοίξεις προς άλλες κατευθύνσεις. Το σπίτι σου έχει μια ευχάριστη όψη γιατί αφήνεις και κάτι ατακτοποίητο και πιθανόν να χαλαρώσεις με αυτό τον τρόπο.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Τοξότη σε δεσμεύει αλλά σε βοηθάει να πατήσεις περισσότερο στα πόδια σου γιατί έχει τον τρόπο να το κάνει. Από την άλλη, σου δίνει να καταλάβεις ότι για να είσαι μαζί του θα πρέπει να κάνεις υπερβάσεις σε θέματα συμπεριφοράς και νοοτροπίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να ανοίξεις και με έναν τρόπο να σταθείς σε άτομα που δεν είναι και πολύ εύκολα να τα ανταγωνιστείς. Αλλά εσύ πετυχαίνεις αυτό που θέλεις και με τον τρόπο σου θα βελτιώσεις τις τεχνικές σου γιατί θα πας για τα δύσκολα.






Γενικά: Προκαλείς θετικές εντυπώσεις και με τον τρόπο σου θα ξεπεράσεις τις προσωπικές ανασφάλειες που έχεις σε σχέση με κάποια άτομα. Πιθανόν να έχεις μπει σε φάση ενός ανταγωνισμού και ενώ προσπαθείς να ξεφύγεις, το μυαλό σου γυρίζει εκεί συνέχεια.
Ερωτικά: Ο Υδροχόος μπορεί να νιώθεις ότι σε έχει πληγώσει με κάποια αδιάλλακτη θέση που έχει απέναντί σου και εσύ να θέλεις να τον/την πλησιάσεις και να μην μπορείς. Σκέψου και εσύ τι έχεις δημιουργήσει για να γίνει όλο αυτό γιατί μάλλον σήμερα θα συνειδητοποιήσεις και τις δικές σου τις ευθύνες. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου μπορεί κάτι να αποκαλυφτεί ξαφνικά και ίσως να σε αναστατώσει επειδή θα αναγνωρίσεις μια αλήθεια εκεί μέσα.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις τρόπο να δράσεις πολύ δυναμικά γιατί μπορείς και βασίζεσαι στον εαυτό σου που άλλες φορές ούτε καν το σκεφτόσουν. Αλλά τώρα με την δύναμη του λόγου σου πετυχαίνεις περισσότερα γιατί πείθεις.




Γενικά: Μαζεύεις, μαζεύεις και μετά δίνεις και στον εαυτό σου και στους άλλους γιατί είσαι στην φάση που θέλεις να μοιράζεσαι με άλλα άτομα αλλά και να εξασφαλίσεις πρώτα τα δικά σου θέλω. Υπάρχει όμως μια διάθεση να ξεφύγεις από την εσωτερική σου μιζέρια οπότε αυτό σου δίνει ελπίδα.
Ερωτικά: Έχεις κατακτητικά σχέδια και δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω, για αυτό διεκδικείς και γίνεσαι με έναν τρόπο ιδιαίτερο πιεστικός/ή, αλλά χωρίς να εκτίθεσαι γιατί χρησιμοποιείς μια ιδεολογία η οποία σε συμφέρει και το κάνεις έτσι ώστε να μην εκτεθείς. Ο Δίδυμος, Αιγόκερως σε διεκδικούν με κάποιο τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να μαζέψεις χρήματα και να τα ξοδέψεις άμεσα για κάποιες επείγουσες αγορές που θέλεις να κάνεις. Πιθανόν να έχεις παραπάνω έφεση και με τον τρόπο σου θα αυξήσεις κάποιες εισφορές προς τα εσένα από τα διάφορα άτομα που είναι γύρω σου αφού θα τα μαγνητίσεις οπότε κάτι θα κερδίσεις.




Γενικά: Η δουλειά σου γίνεται πιο εύκολα γιατί είσαι ο εαυτός σου και ξέρεις με ποιο τρόπο θα πετύχεις τον στόχο σου. Απελευθερώνεσαι και πιστεύεις περισσότερο σε αυτό που έχεις εσύ σαν σχέδιο μέσα στο μυαλό σου.
Ερωτικά: Ξεπερνάς κάποια όρια και βρίσκεσαι μαζί με το πρόσωπο που θέλεις και αγαπάς. Όμως δεν είναι εύκολο να είσαι συνέχεια σε αυτή την φάση γιατί μπορεί, αν δεν δεις την ίδια ανταπόκριση, να κλειστείς στο καβούκι σου. Με τον Δίδυμο, το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο κάνεις καλές συζητήσεις και ίσως κάτι να βγει μέσα από αυτές.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφήνεις το μυαλό σου ελεύθερο και δε σε νοιάζει καθόλου τι μέλλει γενέσθαι, γιατί με αυτόν τον τρόπο καταφέρνεις να μην έχεις άγχος. Μόνο όταν δεν καλουπώνεις το μέλλον σου με αρνητικές σκέψεις θα δεις κάτι καλό να γίνεται.




Γενικά: Βιώνεις μια εσωτερική αλήθεια η οποία σε απελευθερώνει και σε κάνει να μην πιέζεσαι από τις μεγάλες προσδοκίες γιατί δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι συνέχεια όλα αυτά που σε αναγκάζουν να είσαι απίκο και με πολλές ευθύνες στην πλάτη σου.
Ερωτικά: Αναζητάς κάτι το διαφορετικό να συμβεί σε σένα και στην ερωτική σου ζωή, για αυτό θα κάνεις κινήσεις αλλά με τρόπο που να μην σε εκθέτουν. Η σχέση σου με τον Τοξότη είναι μερικές φορές πολύ περίεργη γιατί δεν έχετε πάντα κοινές επιθυμίες αλλά τώρα θα σταθεί ο ένας στο πρόβλημα του άλλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις άλλες προτεραιότητες οι οποίες δεν αφορούν καθόλου τις δουλειές σου γιατί θέλεις κάπως να ξελαφρώσεις και να μην κουράζεσαι τόσο πολύ. Θα κάνεις κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις κεκλεισμένων των θυρών.




Γενικά: Είσαι σε μεγάλη ετοιμότητα γιατί νιώθεις πολύ καλά με τον εαυτό σου και για αυτό ,κάνεις βήματα που παλιά θα φοβόσουν. Η συνάφεια σου με το εξωτερικό ή με άλλες ασχολίες που σχετίζονται με άτομα που έχουν διαφορετικό στυλ ζωής σου πηγαίνει γιατί ξεφεύγεις από τα ίδια και τα ίδια.
Ερωτικά: Δεν πλήττεις γιατί παίζεις όμορφο παιχνίδι και καταφέρνεις να νιώθεις ωραία και το μεταδίδεις και στο άλλο πρόσωπο. Για αυτό μπορεί να κάνεις και σχέδια για ταξίδια ή να ονειρεύεσαι ευχάριστους προορισμούς διαρκείας. Με τον Δίδυμο επικοινωνείς με ένα πολύ ξεχωριστό τρόπο. Ο Καρκίνος είναι το άτομο που σε τραβάει σαν μαγνήτης αλλά γίνονται μεταξύ σας διάφορα περίεργα τα οποία μπορεί να έχουν σχέση και με κοινές οικογενειακές καταστάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις μια απάντηση από άτομα που έχετε κάποιους κοινούς στόχους, αλλά πιθανόν να πρέπει να αποχωρήσεις από ένα σχήμα το οποίο δε σε συμφέρει.




Γενικά: Δεν αφήνεις να εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις και να βγουν εκτός ελέγχου γιατί μπορείς να πατήσεις εύκολα πόδι και να μην σε παρεξηγήσουν κιόλας.
Ερωτικά: Σχεδιάζεις να βρεθείς με τον Τοξότη γιατί σου διαλύει κάποιες φοβίες που μπορεί να σε εμπόδιζαν να απαιτήσεις κάποια πράγματα από την δουλειά ή ακόμα και από την οικογένεια σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις την ικανότητα να βλέπεις πολύ μακριά και να διαισθάνεσαι ότι κάτι καλό θα γίνει, αρκεί να σταθεροποιήσεις κάποιες συνεργασίες που εμπεριέχουν τους στόχους που έχεις βάλει.



astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *