Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Αλμωπίας [ΕΙΚΟΝΕΣ[

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Αλμωπίας, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Κετικίδη να έχει τη γενική εποπτεία.

 Συγκεκριμένα, το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες σε Μηλιά και Θεοδωράκι, ενώ λακκούβες κλείστηκαν και στην πόλη της Αριδαίας. Επιπλέον, σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των Προμάχων, όπου συμμετείχαν στις εργασίες και οι τρεις Προμαχιώτες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Γούδης, Χρήστος Μπάτσης και Δημήτρης Βέσκος. Σύμφωνα με δήλωση του κ. Κετικίδη, οι ασφαλτοστρώσεις θα συνεχιστούν όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
πηγη: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *