Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Πώς να ενταχθείτε στο κοινωνικό τιμολόγιο τις ΔΕΗ

Το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ εξασφαλίζει έως και 54% χαμηλότερες χρεώσεις ηλεκτρικού για ευπαθείς ομάδες καταναλωτών, ενώ ήδη περισσότεροι από 600.000 καταναλωτές έχουν ενταχθεί μέχρι στιγμής στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με σχετικό ενημερωτικό έντυπο της, στο ΚΟΤ μπορούν να ενταχθούν άτομα χαμηλού εισοδήματος, μακροχρόνια άνεργοι, γονείς με τρία προστατευόμενα τέκνα, άτομα με ειδικές ανάγκες και με ανάγκη μηχανικής υποστήριξης.

Οι αιτήσεις υπαγωγής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Διαχειριστή του Δικτύου (www.deddie.gr), τηλεφωνικά στο 11770 και μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *