Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ο κύβος του Ρούμπικ που... δε λύνεται ποτέ!

Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που προσπαθούν να λύσουν τον κύβο του Ρούμπικ και το μόνο που καταφέρνουν είναι να… μένουν στην προσπάθεια, τότε μάλλον η παρακάτω (μεγαλύτερη) εκδοχή του φημισμένου, τρισδιάστατου, μηχανικού παζλ μάλλον δεν είναι για εσάς!

Μια εταιρεία από το Χονγκ Κονγκ αποφάσισε να θέσει μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση στους λάτρεις του συγκεκριμένου παζλ – και για να είμαστε πιο ακριβείς, μια πρόκληση 18 φορές μεγαλύτερη!

Το «Pillow 13x13x13 IQ Brick», όπως ονόμασαν τη δική τους εκδοχή, αποτελείται από 1.014 χρωματιστά τετραγωνάκια, δηλαδή κάθε πλευρά του κύβου έχει 169 τετραγωνάκια.



Η «κλασική» μορφή του κύβου του Ρούμπικ έχει 9 τετραγωνάκια σε κάθε πλευρά.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline, οι δημιουργοί του παιχνιδιού ισχυρίζονται ότι «ενισχύει τη δημιουργική σκέψη και βελτιώνει, τόσο το δείκτη ευφυΐας, όσο και της συναισθηματικής νοημοσύνης του ατόμου».


newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *