Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΑΣΚΕΜ: Συνεχίζει την προσπάθεια του ο ΓΑΣ Βαφύρας παρά την ήττα

Άσχημο τέλος είχε το παιχνίδι του Σαββάτου για την ομάδα των ανδρών μας στην Αριδαία. Μετά από μία αξιόλογη προσπάθεια 30 λεπτών απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του ΦΟ δυστυχώς κατέρρευσε στην τελευταία περίοδο πρωτίστως αμυντικά και κατά συνέπεια και επιθετικά.

Μπορεί να ήταν ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του και για τις δύο ομάδες και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό της Αριδαίας να το ευχαριστήθηκαν, όμως για την ομάδα μας στο τέλος αυτό που μένει είναι μία ακόμα ήττα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά που την φέρνει σε ακόμα μειονεκτικότερη θέση στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΦΟ μπαίνει για τα καλά στη διεκδίκηση μίας εκ των τεσσάρων προνομιούχων θέσεων των play off.

Το παιχνίδι κύλισε για τριάντα λεπτά με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως όλα θα μπορούσαν να συμβούν. Το 4ο όμως δεκάλεπτο ήταν καταδικαστικό για εμάς καθώς το επιμέρους σκορ 31 – 10 ήταν βαρύ χτύπημα για την εικόνα μας. Οι παίκτες μας δεν τα κατάφεραν ως το τέλος και το τελικό 91 – 62 μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο αποτέλεσμα.

Εξαιρετική η διατησία των Χατζηχαρίση και Μυτόνα, εξαιρετική και η φιλοξενία του ΦΟ Αριδαίας στην ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Οι αριθμοί του αγώνα:

1ο 10λεπτο: 12 – 12

2ο 10λεπτο: 37 – 27 (25 – 15)

3ο 10λεπτο: 60 – 52 (23 – 25)

4ο 10λεπτο: 91 – 62 (31 – 10)

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: (coach Βάτσης) Σαμαρτζίδης, Αβραμίδης 24 (6), Ταρασίδης, Τοπαλίδης 13, Χαραλαμπίδης 7, Μπεγλόπουλος, Παπαβραάμ 14 (1), Αθανασιάδης 21 (1), Τζάτσης 9 (3), Αλεξανδρόπουλος, Κανονίδης Γ 4, Κανονίδης Ι.

ΒΑΦΥΡΑΣ: (coach Σαραπτσής) Παπανικολάου, Καραμπατάκης, Σιαπάκας 7 (1), Μπατζάκης 7 (1), Ευαγγελόπουλος 3 (1), Κιρκιντζώτης 4, Τσερνισώφ 22, Μαντζόλης 4, Ραφαηλίδης 3 (1), Μαρινόπουλος 12, Ελευθεριάδης.


basketball.vafiras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *