Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Επανεκλογή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη στη θέση του Προέδρου της Αναπτυξιακής

Μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28/11/14 και τη συνεδρίαση που έγινε τη Δευτέρα 01/12/14 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Πέλλας Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΠΕ.) με θητεία τέσσερα (4) έτη.


Συγκεκριμένα, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Θεοδωρίδης Θεόδωρος, Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας 

Αντιπρόεδρος: Μπίνος Δημήτριος, Δήμαρχος Αλμωπίας

Διευθύνων Σύμβουλος: Γιάννου Δημήτριος, Δήμαρχος Έδεσσας

Γραμματέας: Μάρκου Μάρκος, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Πέλλας

Μέλος: Ζωγράφου-Τσαντάκη Μαρία, Περιφερειακή Σύμβουλος

Μέλος: Γκιούρος Φίλιππος, εκπρόσωπος του Δήμου Έδεσσας

Μέλος: Στάμκος Γρηγόριος, Δήμαρχος Πέλλας

Μέλος: Ιγνατιάδου Αικατερίνη, Δήμαρχος Σκύδρας

Μέλος: Πασόης Δημήτριος, εκπρόσωπος της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας



Σε δήλωσή του ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε: «Είναι τιμή για εμένα η επανεκλογή μου στη θέση του Προέδρου της ΑΝ.ΠΕ. και ευχαριστώ όλο το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Η οικονομική κρίση έχει αφήσει σχεδόν ανεπηρέαστη τη ροή χρηματοδότησης από Κοινοτικά Προγράμματα και Πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα να στηρίζεται στην πράξη, η προσπάθεια των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων της Π.Ε. Πέλλας για εκσυγχρονισμό και ανάπτυξη. Επίσης, σημαντική διέξοδο προσφέρουν οι δράσεις της Αναπτυξιακής, μέσω των ευρωπαϊκών κονδυλίων, στους νέους και στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με προγράμματα τόνωσης της απασχόλησης και την προσπάθεια ανάσχεσης της ανεργίας. Ακόμη, ειδικά μέτρα ενισχύουν καινοτόμες δράσεις που αξιοποιούν τους φυσικούς πόρους και πλεονεκτήματα της Πέλλας. Η αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών μέσων και η υλοποίηση των προγραμμάτων κινούνται στην κατεύθυνση της επανεκκίνησης της τοπικής οικονομίας. Εύχομαι καλή συνεργασία μεταξύ των εταίρων της διοίκησης και καλή δύναμη και επιτυχία στα στελέχη της εταιρίας και στους συνεργαζόμενους φορείς κατά την υλοποίηση των υφιστάμενων και νέων προγραμμάτων και δράσεων».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *