Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Επικοινωνιακά ατοπήματα του Δήμου Αλμωπίας

Συνεχίζει να προκαλεί ερωτηματικά σε όλους η επιλεκτική στάση που κρατά ο Δήμος Αλμωπίας στα τοπικά ΜΜΕ.




Η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας Χισκάκη Μελίτα, πήρε θέση για το θέμα που προέκυψε (κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και σύσκεψης στο 2ο Δημ. Σχολείο στις 2/12)  και μέσα από τις πολλές αντιδράσεις του κόσμου με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook διευκρίνισε:


"Η συμβολή των τοπικών μέσων επικοινωνίας, ΟΛΩΝ ανεξαρτήτως διαφορών μεταξύ τους, ήταν καθοριστική στην ανάδειξη του θέματος του 2ου Δημοτικού! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και ελπίζω να συνεχίσετε να αντιμετωπίζεται με την ίδια αίσθηση ευθύνης όλα τα θέματα του τόπου μας! Δεν έχουμε την πολυτέλεια πλέον σε αυτόν τον τόπο, να παίζουμε τα παιχνίδια κανενός! 

Σημειώνω ότι όταν "καλέστηκα" σε αυτήν τη συνάντηση, είχα ρητή εντολή να μην ενημερώσω ΚΑΝΕΝΑ τοπικό μέσο επικοινωνίας. Αυτό για την ιστορία του θέματος..."

  
 

1 comments:

  1. Από την αρχή της θητείας συμβαίνει αυτό απροκάλυπτα. Απορώ με την στάση των υπόλοιπων τοπικών μέσων. Ευτυχώς θίγεται το θέμα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *