Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Πιο εύκολη η επικοινωνία του Stephen Hawking με το SwiftKey

Η ικανότητα επικοινωνίας του Stephen Hawking μέσω του EZ Keys προγράμματος στον υπολογιστή του με Intel interface πρόκειται να βελτιωθεί σημαντικά με τη βοήθεια της SwiftKey. Ο πασίγνωστος φυσικός, αναγκάζεται να επικοινωνεί μέσω του υπολογιστή, λόγω της Αμυοτροφικής Πλευρικής Σκλήρυνσης (ALS), η οποία δεν του επιτρέπει να έχει τον έλεγχο των μυών του για να μπορέσει να μιλήσει με το στόμα.

Η SwiftKey ανακοίνωσε στο blog της την Τρίτη, πως θα συνεργαστεί με την Intel για να κατασκευάσουν ένα νέο interface με το οποίο θα διπλασιαστεί η ταχύτητα που θα παράγει λέξεις ο διάσημος φυσικός. “Η τεχνολογία της SwiftKey έχει ήδη ενσωματωθεί στο σύστημα του και θα μπορεί να αναγνωρίζει με ακρίβεια ολόκληρες λέξεις αντί για ξεχωριστά γράμματα. Η εταιρία έφτιαξε ένα προσωπικό “μοντέλο έκφρασης” για τον καθηγητή, βασισμένο στη δουλειά του, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων που δεν έχουν δημοσιευθεί. Το software μαθαίνει από αυτόν και είναι ικανό να αναλύσει το περιεχόμενο της ομιλίας του, προσφέροντας πιο ακριβείς προβλέψεις και διορθώσεις” δηλώνει η εταιρία. 



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *