Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: ΠΑΟΚ Αλμωπίας - ΑΟΚ Γουμένισσας 71-40 [ΒΙΝΤΕΟ]

Ξέσπασε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας. Μία άνετη νίκη πέτυχε το Σάββατο (13/12) ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας, ο οποίος κέρδισε με 31 πόντους διαφορά την ομάδα της Γουμένισσας για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ.



Από το ξεκίνημα του αγώνα οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν το δρόμο για τη νίκη. Με όπλο την πολύ καλή άμυνα και την επιθετική διάθεση σε όλη την διάρκεια του αγώνα προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με (21-12), ενώ ο ίδιος ρυθμός συνεχίστηκε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (33-17).

Στην επανάληψη οι παίκτες της Γουμένισσας δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο και έτσι το τελικό (71-40) ήρθε δίκαια για την ομάδα της Αριδαίας.

Επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του ο Ουρτζάνης, ο οποίος βοήθησε σημαντικά στο κοουτσάρισμα της ομάδας στον προηγούμενο εκτός έδρα αγώνα, ενώ για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν εκτός λόγω τραυματισμού ο Μπάτσος. Τέλος, την επόμενη αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου, ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας θα παίξει εκτός με τον Ατρόμητο Ν Σάντας στις (20/12).


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o (21-12), 2o (33-17), 3o (50-30), 4o (71-40)


ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Αβραάμ): Πέϊος, Εμμανουηλίδης 2, Μπάτσος, Καλαϊτζής 4, Σαρακινλής 2, Αβραάμ 3(1), Αρβανιτάκης 20(1), Δελόγλου 6, Τριανταφύλλου 26(4), Ουρτζάνης 3(1), Βαρδάρης 5.


ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ (Μπάρπας): Σανιδάς 6, Γκάϊος 2, Μάλτσης 4, Γευγέλης 3, Γέγας, Μπέλτσης 8, Κουσιδώνης 3, Σαμαράς 2, Τζιτζίδης 6, Τουλούπης Ε. 6, Τουλούπης Κ.



Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:






ialmopia.gr

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *