Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Οι Beatles περνούν από οντισιόν στην δισκογραφική εταιρεία Decca Records (Σαν σήμερα 1/1)

Χρόνια σας πολλά, με υγεία και ευτυχία!

Ευτυχισμένο το 2015!

Να 'στε όλοι καλά...!







Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 1/1
 
1953 Ο τραγουδιστής της reggae Alpha Blondy (Seydou Koné) γεννήθηκε στο Dimbokro της Ακτής Ελεφαντοστού. Τον αποκαλούν και "Bob Marley της Αφρικής".

1958 Ο Αμερικανός hip hop μουσικός και DJ Grandmaster Flash (Joseph Saddler) γεννήθηκε στο Μπριτζτάουν των Μπαρμπάντος. Ήταν από τους πρωτοπόρους της hip-hop/rap μουσικής. Το 2007 δέχτηκε την μεγαλύτερη τιμή που έχει δεχτεί ποτέ καλλιτέχνης της hip-hop, το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.

1984 Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Alexis Korner (Alexis Andrew Nicholas Koerner 1928-1984) γνωστός και ως "ο πατέρας της Βρετανικής Blues", απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών στο Ουεστμίνστερ του Λονδίνου από καρκίνο των πνευμόνων. Υπήρξε τεράστια επιρροή στην εξέλιξη της βρετανικής μουσικής την δεκαετία του '60. Μερικοί από τους "μαθητές" του είναι οι Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Jack Bruce, Steve Marriott και Manfred Mann.

Αθλητισμός 1/1

 
1/1/2000    Το περιοδικό “World Soccer” στο ετήσιο δημοψήφισμά του ανακοινώνει τους καλύτερους για το 1999. Καλύτερη ομάδα η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ (με ποσοστό ρεκόρ 61.19%), καλύτερος παίκτης ο Rivaldo της Μπαρτσελόνα (42.27%), καλύτερος προπονητής ο Sir Alex Ferguson της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (60.67%)

1/1/2000    Πεθαίνει από καρδιακή προσβολή ο Jean Pierre Stalens. Ο 54χρονος Γάλλος μπασκετμπολίστας κατέχει το ρεκόρ των περισσοτέρων πόντων στο γαλλικό πρωτάθλημα (71) από το 1967

1/1/1997    Ο προπονητής της Μίντλεσμπρο Bryan Robson κάνει το ντεμπούτο του ως παίκτης μιας αποδεκατισμένης από γρίπη και τραυματισμούς “Μπόρο” στην 21η αγωνιστική της Premiership, που όπως θέλει η παράδοση γίνεται ανήμερα Πρωτοχρονιάς, χάνοντας από την Άρσεναλ με 2-0. Ο Robson έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος από τις 23/12/95

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *