Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Ετήσιος χορός Αστυνομικών του Νομού Πέλλας [ΕΙΚΟΝΑ]

Την Τρίτη (30-12-14) οι Αστυνομικοί του Ν.Πέλλας άφησαν για λίγο τα προβλήματα και τα άγχη τους και διασκέδασαν σε γνωστό κέντρο της περιοχής των Γιαννιτσών , στον ετήσιο χορό
που διοργάνωσαν. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και βουλευτές του Ν.Πέλλας στους οποίους όμως δεν δόθηκε ευκαιρία να χαιρετίσουν δια μικροφώνου τους Αστυνομικούς. 

Η βραδιά κύλησε όμορφα με καλό φαγητό , ποτό (περιορισμένο λόγω αλκοοτεστ) και πολύ κέφι. Ρυθμό έδινε η εκπληκτική ορχήστρα με το σύνολο των τραγουδιστών που εμφανίζονται σε νυχτερινό κέντρο της Βέροιας.

Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. των Αστυνομικών του Ν.Πέλλας καθώς και στον Αστυνομικό Διευθυντή της Α.Δ. Πέλλας για την άψογη οργάνωση.


ialmopia.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *