Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Νάκης Πασχαλίδης: ''Τα άτομα με ειδικές ικανότητες παράγουν, δεν είναι στο περιθώριο''

Τους επισκεφθήκαμε στο διάλειμμά τους και είδαμε από κοντά το πρότυπο παραγωγικό εργαστήρι το Περίτεχνο, στην Έδεσσα. Με πάνω από 20 χρόνια λειτουργία η προσφορά των ανθρώπων είναι ανεκτίμητη. 

Ετσι για να θυμούνται κάποιοι που εύκολα σηκώνουν τα χέρια στα δημοτικά συμβούλια για την κατάργηση δομών ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι απαραίτητοι και χρήσιμοι.

Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και ζητάμε, από τους πολίτες την στήριξη των υπηρεσιών της αυτοδιοίκησης. Δυστυχώς τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής αποδόμησης όταν θα είναι ορατά θα είναι πολύ αργά. Ναι στην βελτίωση της λειτουργίας, όχι στην αποδόμηση και την καταστροφή. 

Ανατροπή τώρα της πολιτικής της λιτότητας.


Με εκτίμηση 
Νάκης Πασχαλίδης
Φαρμακοποιός
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ


Έδεσσα, Πέλλα, Αλμωπία, Σκύδρα 

Στηρίζουμε την Ελλάδα. Ελλάδα πρώτη φορά Αριστερά

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *