Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση Δήμου Έδεσσας για τα αυτοκίνητα σε ακινησία

Εντονότερο έχει γίνει το πρόβλημα των αυτοκινήτων που είτε είναι εγκαταλειμμένα είτε βρίσκονται σε προσωρινή ακινησία λόγω της παράδοσης των πινακίδων. Επειδή τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα αφενός καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης και αφετέρου κάποια από αυτά έχουν γίνει εστίες μόλυνσης, ο Δήμος Έδεσσας θα καταγράψει τα αυτοκίνητα και θα κολλήσει ενημερωτικά σημειώματα προς τους ιδιοκτήτες τους για να τα αποσύρουν από τους κοινόχρηστους χώρους στάθμευσης. Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης τα αυτοκίνητα θα περισυλλεγούν σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Όσοι ιδιοκτήτες ενδιαφέρονται να διατηρήσουν τα οχήματά τους ο Δήμος προσφέρει δωρεάν φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες των οχημάτων να είναι σίγουροι ότι τα ακινητοποιημένα οχήματά τους είναι ασφαλή, μέχρι να αποφασίσουν να τα επαναχρησιμοποιήσουν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *