Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Απόλλωνα Καλαμαριάς στα Γιάννενα, "κόλλησε" στη "λευκή" ισοπαλία στην Κέρκυρα και αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς μάλιστα να πάρει νίκη, τερματίζοντας τελευταίος με 2 βαθμούς στον 2ο όμιλο. Εκτός συνέχειας της διοργάνωσης και οι «Πόντιοι» που ηττήθηκαν με 2-1 στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αμφότερες οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν έντονα παράπονα για συγκεκριμένες διαιτητικές αποφάσεις.

Ο Δικέφαλος ζήτησε πέναλτι σε χέρι παίκτη της Κέρκυρας στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο διαιτητής δεν υπέδειξε την άσπρη βούλα, θεωρώντας προφανώς πως δεν υπήρξε παράβαση επειδή ο ποδοσφαιριστής των «Φαιάκων» ήταν πεσμένος στο έδαφος. Ο περσινός φιναλίστ του Κυπέλλου λοιπόν ΠΑΟΚ έπεσε θύμα έκπληξης και αποχαιρέτησε πρόωρα.

Κέρκυρα-ΠΑΟΚ

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση με τον ΠΑΟΚ να μην έχει καμία τελική προσπάθεια (!) ενώ την Κέρκυρα μόλις μία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άγγελος Αναστασιάδης παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, βάζοντας στην ενδεκάδα παίκτες όπως ο Σαββίδης, ο Ποζατζίδης και ο Κωνσταντινίδης, προφανώς για να κάνει rotation ενόψει του Σαββατιάτικου ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. 

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε, καθώς πέρασαν στο παιχνίδι και οι Ρατς, Κλάους και Μακ. Ο Δικέφαλος πίεζε όσο περνούσε η ώρα, κλείνοντας την Κέρκυρα στα καρέ της. Ωστόσο δεν είχε και ιδιαίτερα ορθολογική ανάπτυξη ώστε να δημιουργεί εύκολα απειλητικές φάσεις. Στο 50΄ ένα καλό σουτ του Παπαδόπουλου έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 76΄ ο ίδιος παίκτης είχε την καλύτερη στιγμή της αναμέτρησης. Βρέθηκε απέναντι από την εστία ολομόναχος μετά από σέντρα του Ρατς, όμως η κεφαλιά του πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι σε μια μοναδική ευκαιρία για γκολ. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ασκεί πίεση, όμως οι «Φαίακες» αμύνθηκαν καλά και κράτησαν το μηδέν που τους έδωσε την πρόκριση.






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *