Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ο θίασος των τρομοκρατών - Γράφει ο Κώστας Δανάς

Ο θίασος των τρομοκρατών - Γράφει ο Κώστας Δανάς για την ηλεκτρονική εφημερίδα ialmopia.gr

 
Θεέ μου γιατί μας το έκανες αυτό; Γιατί εγκατέλειψες τον δούλο σου, τον Αντώνη τον Σαμαρά, που μίλαγες μαζί του δύο – τρείς φορές την εβδομάδα και παραδίδεις την κυβέρνηση της Ελλάδας,στα χέρια των κόκκινων;

Που πηγαίνουμε ως έθνος, αφού θα έρθουν, αυτοί οι κουμουνιστές του Τσίπρα να μας πάρουν τα σπίτια μας, τα λεφτά μας, τις γυναίκες μας; Καταστρεφόμαστε, ούτε τα χρήματά μας θα μπορούμε να μεταφέρουμε σε of shore εταιρίες. Αυτά τα χρήματα που με τόσο κόπο, τόσες μίζες και τόσες κομπίνες με τον Χριστοφοράκο αποκτήσαμε.

Ο ειδικός γραμματέας στο ΣΔΟΕ που διορίστηκε από τον κ.Σαμαρά, έχει με υπουργική απόφαση την αρμοδιότητα, για «έκδοση απόφασης διατήρησης ή καταστροφής εγγράφων και λοιπών στοιχείων, των συγκεντρωτικών αρχείων της κεντρικής Υπηρεσίας του ΣΔΟΕ». Η απόφαση φέρει την υπογραφή του Γ.Μαυραγάνη και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3498/29.12.2014! Την καταραμένη κείνη μέρα που έπεφτε στην Βουλή η κυβέρνηση της καρδιάς μας! Και της τσέπης μας. Το σημειώνω για να τιμήσουμε και να ανταμείψουμε αυτόν τον θαραλέο και τίμιο άνθρωπο, τον Γ.Μαυραγάνη, που μέχρι την τελευταία ώρα της θητείας του αγωνίστηκε για το καλό της λαμογιάς. Είναι ολοφάνερο πως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κόκκινη συνω- μοσία με διεθνείς διαστάσεις, αφού ακόμη και ο υιός του ιδρυτή του Spiegel, γράφει: «Η διαφορά της Δημοκρατίας από την δικτατορία, είναι οι εκλογές. Εκτός κι αν ο λαός ψηφίζει αριστερά». Και συνεχίζει: «Το νέο φωτεινό πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς είναι ο Τσίπρας!»

Ακόμα και οι Γερμανόι τραπεζίτες εγκατέλειψαν τον πρωθυπουργό μας. Τον πιο πιστό υπηρέτη των συμφερόντων τους. Μείνουμε έθνος ανάδελφο. Μείναμε μόνοι μας να δώσουμε τον ύστατο αγώνα ενάντια στις ορδές του ΣΥΡΙΖΑ. Ίτε παίδες Ελλήνων, ελευθερούτε πατρίδα, νυν υπέρ πάντων αγών.
 
 Ο αγών των εθνικών εργολάβων, των χρεοκοπημένων τραπεζιτών, των επιχειρηματιών της αρπαχτής, των μιζαδόρων πολιτικών, των κρατικοδίαιτων οπαδών της ελεύθερης αγοράς, των μιντιαρχών, που κάνουν μπίζνες με το Δημόσιο, των πολιτών υπεράνω πάσης υποψίας, των οποίων τα ονόματα βρίσκονται στις λίστες Λαγκάρντ, Λουξεμ- βούργου, ελβετικών τραπεζών και φορολογικών παραδείσων. Αυτά που ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ μπορεί να εξαφανίσει από τα αρχεία της υπηρεσίας. Είναι ο αγών της διαπλοκής. Αυτόν τον αγώνα δίνουν αλαλάζοντας , στα τηλεπαράθυρα οι πολιτικοί της πολιτικής που τελειώνει. 
 
Βλέπουν το μοιραίο να έρχεται και προσπαθούν να διασωθούν διαγωνιζόμενοι στο ποιος θα πει την πιο χοντρή παπάρα της ημέρας. Δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτοπυροβο-λούνται! Ένας θίασος σκιών σε μια παράσταση εκτός τόπου και χρόνου. Ο χρόνος τους τελείωσε. Το πόπολο, έγινε λαός. Και ο λαός απαιτεί να ξαναγίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Στο φύλλο της «Καθημερινής» στις 31 Δεκεμβρίου, είχε ένα εντελώς αθώο ρεπορτάζ για αναλήψεις ύψους 2,5 δίς ευρώ, από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις , προκειμένου , να πληρώσουν τους φόρους, τα τέλη κυκλοφορίας και να κάνουν γιορτές. Το ρεπορτάζ αυτό, μέσω της κοπτοραπτικής της Ν.Δ. εμφανίστηκε την πρωτοχρονιά, ως εξής: «Οι Ελληνες σηκώνουν 2,5 δις ευρώ από τις τράπεζες», επειδή ανησυχούν , οι πολίτες για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θάρθει. Η μαύρη προπαγάντα τύπου Γκέμπελ στην υπηρεσία του Σαμαρά……..….. 
 

Κώστας Δανάς
ιατρός

1 comments:

  1. http://www.avgi.gr/article/5187005/o-thiasos-tis-paparologias

    Έλεος!!! Δεν μπορείτε να γράψετε κάτι δικό σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *