Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Όλα τα νέα για το Galaxy S6

Το User Agent Profile που διέρρευσε και υποτίθεται πως ανήκει στο Samsung Galaxy S6, μας προετοιμάζει για οθόνη 5.5 ιντσών 1440x2560 (QHD) ανάλυσης, η οποία μας δίνει 534ppi. Το μοντέλο έχει την κωδική ονομασία SM-G920A και θα είναι το μοντέλο που θα λάβουν οι πελάτες της AT&T. Το User Agent Profile μας λέει επίσης πως θα λείπουν software navigation buttons, γεγονός που σημαίνει πως θα έχει και αυτή η συσκευή hardware buttons.

Λόγος γίνεται επίσης για 64-bit επεξεργαστή, αλλά με τα τελευταία προβλήματα υπερθέρμανσης του Snapdragon 810, υπάρχει η φήμη πως μόνο το 10% των Galaxy S6 θα κυκλοφορήσουν με το chip της Qualcomm και το υπόλοιπο 90% θα ενσωματώνει τον 64-bit Exynos 7420, τουλάχιστον μέχρι να λυθούν τα προβλήματα του Snapdragon από την Qualcomm. Η Qualcomm προσπαθεί να διορθώσει επίσης ένα πρόβλημα με τους drivers της Adreno 430 όσο πιο γρήγορα μπορεί, για να μη δημιουργήσει καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του Galaxy S6 αλλά και στο LG G4.

Η κύρια κάμερα θα μείνει ίδια με αυτή του Note 4, στα 16MP και με τον IM240 αισθητήρα. Η εμπρόσθια θα είναι 5MP, η RAM Θα βρίσκεται στα 3GB και το Android 5.0 Lollipop θα είναι προεγκατεστημένο.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *