Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Eντελώς αγνώριστες: Τσαπανίδου και Σπυράκη χρόνια πριν διασκεδάζουν γέρνοντας η μια πάνω στην άλλη

Κοντοκουρεμένες, προφανώς σε μεγάλα κέφια, γελάνε, η Πόπη Τσαπανίδου μοιάζει να τραγουδάει και η Μαρία Σπυράκη να απορεί. Μια φωτογραφία με τις δύο δημοσιογράφους εντελώς αγνώριστες αλλά σε εξαιρετικά εύθυμη διάθεση.

Oπως προδίδει και το στυλ των δύο κυρίων, η φωτογραφία τραβήχτηκε αρκετές δεκαετίες πριν, για την ακρίβεια το 1990. Είναι προφανές ότι οι δύο κυρίες της δημοσιογραφίες υπήρξαν φίλες εκείνη την εποχή, ενώ η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του STAR εξακολουθεί να έχει φιλική σχέση με την νυν ευρωβουλευτή και εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

 
 
 
 
ΠΗΓΗ: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *