Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Επιμορφωτική συνάντηση στο 3ο Αγαθοβούλειο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών

Τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 16.00 θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική συνάντηση, που διοργανώνει το 3ο «Αγαθοβούλειο» Δημοτικό Σχολείο σε συνεργασία με τον σύλλογο
γονέων και κηδεμόνων και την Ομάδα κλινικών εκπαιδευτών της Μονάδας Γιαννιτσών του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας με θέμα: «Πρώτες βοήθειες για όλους». 

Η συνάντηση θα διεξαχθεί στα πλαίσια του προγράμματος «Κοινωνικό Σχολείο» και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες και αποσκοπεί στην αύξηση του αριθμού των εκπαιδευμένων πολιτών στη βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τις Πρώτες Βοήθειες. 

Εισηγητές είναι η Γεωργιάδου Θεοδώρα, διευθύντρια Αναισθησιολογικού τμήματος και Τζιωρτζίδου Μαρία, προϊσταμένη Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών – Κλινική Εκπαιδεύτρια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *