Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Συγχαρητήριο μήνυμα του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Αλμωπίας στον Γιάννη Σηφάκη

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για όλους εμάς τους μηχανικούς που ζούμε και δουλεύουμε σ’ αυτόν τον τόπο, η ανάθεση από την τοπική κοινωνία, του έργου του βουλευτή στον συνάδελφό μας Γιάννη Σηφάκη.


Αγαπητέ Γιάννη,

Ως μηχανικός, ξέρεις πολύ καλά να προσαρμόζεις ετερόκλιτα εξαρτήματα και να δημιουργείς μηχανές ικανές να παράγουν έργο, ποιοτικά πιστοποιημένο.

Ξέρεις να ξεχωρίζεις το φθαρμένο και δυσλειτουργικό, να το αφαιρείς και να το ανακυκλώνεις, δημιουργώντας έτσι το νέο και πολλές φορές καινοτόμο.

Ξέρεις να στηρίζεις και να υποστηρίζεις το επικίνδυνο για κατάρρευση.

Ξέρεις να διευθετείς και να τιθασεύεις χείμαρρους και να βάζεις το νερό στ’ αυλάκι ώστε να κάνει γόνιμη την άνυδρη γη.

Είμαστε σίγουροι πως όλα αυτά που ξέρεις και άλλα τόσα που μπορείς, θα τα χρησιμοποιήσεις για την αύξηση της παραγωγικής ισχύος και της δυναμικής του τόπου μας.

Είμαστε σίγουροι πως με τη δική σου ώθηση, θα αυξηθεί η ιπποδύναμη της χώρας μας στη νέα πορεία που όλοι αποζητούμε.



Συγχαρητήρια!!!




Για το Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών Αλμωπίας

Η Πρόεδρος

Χισκάκη Μελίτα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *