Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία η Συναυλία Αγάπης του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, στις 7.00 μ.μ., στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, η «Συναυλία Αγάπης», που διοργάνωσε η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. και το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών (ΑΔΩΓ). 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν σπουδαστές και καθηγητές του Ωδείου οι οποίοι ερμήνευσαν έργα του κλασσικού και ρομαντικού ρεπερτορίου. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ακούστηκαν έργα Bach, Vivildi, Mendelssohn, Debussy, Piazzola κ.α., ενώ εμφανίστηκαν επίσης σύνολα με ελληνικές και ξένες μελωδίες και μουσική κινηματογράφου.





Τα παιδιά των χάλκινων πνευστών

Να σημειωθεί ότι στη συναυλία συμμετείχαν και σπουδαστές του Τμήματος Πνευστών του Ωδείου, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. 

Μετά το τέλος της Συναυλίας, οι απόφοιτοι σπουδαστές του ΑΔΩΓ του Ιουνίου 2014 παρέλαβαν τους τίτλους σπουδών τους (Πτυχία και Διπλώματα).

Την εκδήλωση συντόνισε η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Ωδείου κ. Μάχη Κυπραίου, ενώ χαιρέτισε ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κ. Κώστας Μπαλτζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο σπουδών του Ωδείου καθώς και της καλλιτεχνικής εργασίας που διενεργείται στους κόλπους του. Παράλληλα υπογράμμισε την σθεναρή υποστήριξη που του παρέχει η Δημοτική Αρχή, με απόφαση της οποίας μεταφέρθηκε πρόσφατα στις νέες εγκαταστάσεις του. 

Τη συναυλία τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθανάσιος Επιτροπάκης και Νίκος Σαμόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Παναγιώτης Κερασόπουλος, ο Δημ. Σύμβουλος Νίκος Βαλνάρης, το μέλος του Δ.Σ. της επιχείρησης κ. Παναγιώτης Τσολακούδης και πλήθος πολιτών.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *