Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

O Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας στην παράσταση «Γιοι και Κόρες» της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παρακολούθησε την διαχρονική και επίκαιρη θεατρική παράσταση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων «Γιοι και Κόρες». Η παράσταση έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου ενώ η τελευταία παράσταση θα δοθεί σήμερα (18/2) στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (Διοικητήριο) στην Έδεσσα.

Η θεατρική παράσταση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αφορά την ιστορία της Νεότερης Ελλάδας, από την Κατοχή μέχρι και την Μεταπολίτευση και είναι βασισμένη σε συνεντεύξεις 85 ηλικιωμένων απ’ όλη την Ελλάδα οι οποίοι αφηγήθηκαν ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους. 

Η παράσταση έχει πρωτότυπη πλοκή και αναδεικνύει το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής και οντότητας, μέσα από ευχάριστες και -μερικές φορές- δυσάρεστες στιγμές, στον αδιάκοπο αγώνα των ανθρώπων για επιβίωση, αλλά και αναζήτηση στιγμών ευτυχίας. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συνεχάρη τη σκηνοθέτιδα της παράστασης κα. Ηρώ Γεωργίου και όλα τα μέλη και τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας για την επιλογή του θέματος και την εξαιρετική ποιότητα της παράστασης. 

Σε σύντομη δήλωσή του αναφέρει: «Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων και η θεατρική του Ομάδα μάς δείχνουν τον δρόμο για να πορευόμαστε όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στη ζωή μας. Οι δυσκολίες της ζωής και ο ανθρώπινος πόνος μάς σημαδεύουν ανεξίτηλα, αλλά η ίδια η ζωή προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης, τρυφερών συναισθημάτων και δημιουργίας. Συγχαρητήρια στην θεατρική ομάδα και τους συντελεστές της παράστασης που κατάφεραν να μας προβληματίσουν, να μας γεμίσουν με ελπίδα αλλά, πάνω απ’ όλα, να μας ικανοποιήσουν μέσα από μία άρτια ανεβασμένη θεατρική παραγωγή».



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *