Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Αποκαλύψεις για το HTC One M9

Ο γνωστός leaker @upleaks ξαναχτυπά, αυτή τη φορά αποκαλύπτοντας σχεδόν τα πάντα για το HTC One M9(Hima). 

Καταρχάς έχουμε οθόνη 5 ιντσών οθόνη 1080p (1920x1080), με 3GB DDR4 RAM και 32GB/64GB αποθηκευτικού χώρου. Ο οκταπύρηνος 64-bit Snapdragon 810 (MSM8994) της Qualcomm θα είναι στην καρδιά της συσκευής με 4 πυρήνες χρονισμένους στα 2GHz και 4 πυρήνες στα 1.5GHz. Η κάμερα των 20.7MP με dual LED flash αναμένεται εντυπωσιακή αφού την UltraPixel κάμερα των 4MP την μετέφεραν στην εμπρόσθια όψη. Θα έχουμε ακόμα BoomSound ηχεία, Android 5.0.2 με το Sense 7 UI της HTC, Bluetooth 4.1, υποστήριξη VoLTE, LTE Κατηγορίας 6 (300Mbps download, 50Mbps upload).

Το leak περιλαμβάνει και μια λίστα αξεσουάρ για τη συσκευή όπως η θήκη DotView 2, διάφανη θήκη, θήκη στήριξης, αδιάβροχη θήκη με IP68 πιστοποίηση, αδιάβροχα ακουστικά, προστασία οθόνης, ακουστικά 2015 και HTC BoomBass με υποστήριξη Wi-Fi.

Τέλος, αποκαλύπτονται οι χώρες στις οποίες θα γίνει αρχικά διαθέσιμο καθώς και οι πάροχοι. Το Universal μοντέλο θα κυκλοφορήσει πρώτα σε Ασία, Ευρώπη, Αφρική, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ρωσία, Τουρκία, Κίνα, ΗΠΑ, Καναδά και Λατινική Αμερική.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *