Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Ηρακλής Γαρεφείου - Άρης Υδραίας 3-3

Σε πολύ καλό κλίμα, με ιδανικές καιρικές συνθήκες και αρκετό κόσμο διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ του Ηρακλή Γαρεφείου και του Άρη Υδραίας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς, καθώς το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 3-3.
 
 Οι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και πέτυχαν επίσης όμορφα τέρματα. Η διακύμανση του σκορ έγινε ως εξής: το 0-1 για τον ΑΡΗ Υδραίας ο Μπελητάσιος Β. στο 17ο λεπτό, άμεσα στο 20ο λεπτό έγινε το 1-1 για τον Ηρακλή Γαρεφείου με τον Μάρκου Μ. Το 1-2 για την Υδραία 3 λεπτά αργότερα πάλι ο Μπελητάσιος Β.. Το 2-2 στο 30ο λεπτό ο Μάρκου Μ. και το 2-3 πάλι Μπελητάσιος Β. στο 37. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Χρηστίδης στο 75ο λεπτό. Για την ομάδα του Ηρακλή Γαρεφείου και ενώ το σκορ ήταν 2-3, αστόχησε σε πέναλτι ο Μάρκου Π.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κορνισορλής Α. με βοηθούς του, τους Ζγουρό και Μίσκο.
 
 
ialmopia.gr




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *