Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Έρχεται το HTC One M9 Plus

Μπορεί η HTC να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα το One M9, αυτό δεν την εμποδίζει όμως από το να μοιράσει τις προσκλήσεις για ένα event που έχει προγραμματίσει για τις 8 Απριλίου στο Πεκίνο. 

Στην πρόσκληση επισυνάπτεται μια εικόνα, η οποία αποκαλύπτει ένα HTC smartphone με dual camera, χαρακτηριστικό που συμφωνεί με τις φήμες του HTC One M9 Plus, ενώ ο υπότιτλος “More than One” μας κλείνει το μάτι πως πρόκειται για κάτι παραπάνω από ένα One M9. 

Αυτό που φοβούνται αρκετοί, είναι η επιλογή του τόπου της παρουσίασης, του Πεκίνου δηλαδή, γεγονός που τους κάνει να πιστεύουν πως το συγκεκριμένο τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα ή στην Ασιατική αγορά.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *