Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

IALMOPIA LIVE: Ένωση Πολυκάρπης Μοναστηρακίου - Εθνικός Γραμματικού 4 - 3 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το ialmopia.gr βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στην Πολυκάρπη, και στον αγώνα της τοπικής
Ένωσης Πολυκάρπης - Μοναστηρακίου ενάντια στον Εθνικό Γραμματικού για την 21η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Πέλλας.

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, η Ένωση επικράτησε με 4-3, κι εκμεταλλευόμενος τις απώλειες βαθμών των υπόλοιπων διεκδικητών της ανόδου στην Α' Κατηγορία, αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Κωνσταντινίδης του Εθνικού ισοφαρίζει σε 1-1


Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, και παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν για το καλύτερο. Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς το προβάδισμα με κεφαλιά του Ψωμιάδη, όμως το Γραμματικό ισοφάρισε γρήγορα με τον Κωνσταντινίδη. Με πέναλτι του Τζίνο, η Ένωση Πολυκάρπης - Μοναστηρακίου ανέκτησε το προβάδισμα, με το 2-1 να είναι το σκορ που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι ασπρόμαυροι μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το ματς, κι έδειξαν να τα καταφέρνουν με δύο γκολ του σπάταλου σε κλασσικές ευκαιρίες Γκάζι. Στη συνέχεια, κι αφού η Ένωση έχασε σωρεία ευκαιριών, οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα, και λίγο έλειψε να δικαιωθούν, καθώς μείωσαν σε 4-3 λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Ίσως αν δεν αναλώνονταν σε τσακωμούς κι αντιπαραθέσεις μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου να τα είχαν καταφέρει.

Το 2-1 για την Πολυκάρπη με πέναλτι του Τζίνο


Με τη νίκη της η Ένωση Πολυκάρπης - Μοναστηρακίου έφτασε τους 46 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός Γραμματικού παρέμεινε στους 11.

Καλή η διαιτησία του Βασίλη Τσίπα και των βοηθών Τρυψιάνη και Χατζηπέγιου. Σωστές οι αποφάσεις στα δύο πέναλτι.


Ένωση Πολυκάρπης-Μοναστηρακίου - Εθνικός Γραμματικού  4-3

Ψωμιάδης 17', Τζίνο 38' (πεν.), Γκάζι 71', 73' - Κωνσταντινίδης 24', 81' (πεν.), Σταματίδης 86'



Δείτε εικόνες από την αναμέτρηση στο γήπεδο της Πολυκάρπης

























ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *