Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Διοργάνωση του 2ου Ε3 Ενωσιακού Πρωταθλήματος από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας, φιλοξένησε το 2ο Ε3 Ενωσιακό πρωτάθλημα 2015, το Σάββατο
4 Απριλίου στο Κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας. Αθλητές από διάφορες περιοχές της Κεντροδυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν στους αγώνες που το Σάββατο έφτασαν μέχρι τον γύρο των προημιτελικών. Δυστυχώς η βροχή της Κυριακής δεν επέτρεψε την ολοκλήρωσή τους και έτσι οι ημιτελικοί και οι τελικοί θα γίνουν την Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα.

Ιδιαίτερη χαρά στους διοργανωτές έδωσε η τιμή που έκαναν με την επίσκεψή τους ο βουλευτής Πέλλας και ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Γιάννης Σηφάκης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος και ο Διευθυντής της δημοτικής επιχείρησης Λουτρών Λουτρακίου Χρήστος Δήμτσης. Στη συζήτηση που είχαν με την διοίκηση του Ομίλου επισημάνθηκαν τα πολλαπλά οφέλη από την δραστηριότητα του Ομίλου και τις νέες πρωτοβουλίες που πρέπει από κοινού να αναληφθούν για την ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη αυτής της δραστηριότητας. Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκε η επίσπευση των διαδικασιών για την εκκίνηση των εργασιών μετατροπής της λεγόμενης κλειστής αγοράς σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.


Δείτε παρακάτω εικόνες από τους αγώνες




































Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *