Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Δηλώσεις υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας ενημερώνει τις νέες και τους νέους, που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Νέων του Δήμου Σκύδρας, ότι μπορούν, εφόσον ενδιαφέρονται, να καταθέτουν, στο Δημαρχείο Σκύδρας, μέχρι την Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου 2015 κι ώρα 13:00, δήλωση υποψηφιότητας για την εκλογή τους στο όργανο διοίκησης του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Σκύδρας.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Απρίλιου 2015, από τις 11:00 έως τις 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας. 

Για πληροφορίες και κατάθεση δηλώσεων υποψηφιοτήτων αρμόδιοι είναι: Ιγνάτης Καραπαναγιώτης τηλ.:2381351886 και Δημήτρης Αλεξανδρίδης τηλ.:2381351802. 



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *