Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Το θωρηκτό "Αβέρωφ" κατέπλευσε στο λιμάνι της Σμύρνης (Σαν σήμερα 4/4)

1923 πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο Βρετανός αρχαιολόγος Χάουαρντ Κάρτερ, που ανακάλυψε τον τάφο του Τουταγχαμών στην Αίγυπτο.

1964 ο αρχιεπίσκοπος Μακάριος κατήργησε τη συμφωνία του 1960 μεταξύ Ελλάδας, Τουρκίας και Κύπρου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν συγκρούσεις στα βορειοδυτικά.

1919 το θωρηκτό "Αβέρωφ" κατέπλευσε στο λιμάνι της Σμύρνης. Περισσότεροι από 50.000 Έλληνες το υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό.





Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 4/4
1960     Ο Elvis Presley ηχογραφεί το τραγούδι "Are You Lonesome Tonight". Ήταν μια σύνθεση του Lou Handman και τους στίχους είχε γράψει ο Roy Turk. Η πρώτη ηχογράφηση του τραγουδιού είχε γίνει το 1927 με τον συνθέτη στο πιάνο και την αδερφή του Edith στα φωνητικά. Ήταν ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της γυναίκας του μάνατζερ του Presley, του Colonel Parker. Ύστερα από επιμονή της συζύγου, η ηχογράφηση γίνεται πραγματικότητα...

1955    Ο κιθαρίστας του Hard Rock Αμερικανικού συγκροτήματος Mötley Crüe, Mick Mars, γεννήθηκε στο Terre Haute της Ιντιανάπολη των ΗΠΑ. Το 1981 ενσωματώθηκε στο γκρουπ, όταν μετά από αγγελία που είχε βάλει σε εφημερίδα του Los Angeles, οι Nikki Sixx και Tommy Lee τον άκουσαν να παίζει και του έκαναν πρόταση συνεργασίας. Μαζί με τους Mötley Crüe έχει πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως.



Αθλητισμός 4/4

4/4/2001 Πεθαίνει σε ηλικία 73 ετών ο Ramon Mendoza, ένας από τους πλέον επιτυχημένους προέδρους στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Επί των ημερών του (1985-96) ο μαδριλένικος σύλλογος κατέκτησε 6 πρωταθλήματα Ισπανίας και 1 Κύπελλο ΟΥΕΦΑ

4/4/1999 Πεθαίνει ο παίκτης του μπέιζμπολ Early Wynn σε ηλικία 79 ετών

4/4/1999 Ο Ολυμπιακός κερδίζει την ΑΕΚ με 3-1 σετ στην Δράμα κατακτώντας το έβδομο συνεχόμενο Κύπελλο βόλεϊ στην ιστορία του και το πρώτο του προπονητή του Zoran Gajic

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *