Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Τα Windows XP καλά κρατούν, ένα χρόνο μετά το τέλος υποστήριξης τους

Σύμφωνα με το NetMarketShare, η Microsoft βλέπει τα Windows 7 να κυριαρχούν στους χρήστες Windows, παρά την προώθηση των Windows 8 ή 8.1 και την εκβιαστική παύση υποστήριξης των Windows XP πριν περίπου ένα χρόνο. 

Μάλιστα, το συνδυασμένο μερίδιο Windows 8 και 8.1 βρίσκεται στο 14% των χρηστών, ενώ τα Windows XP βρίσκονται στο 16.9%. Πάνω από τους μισούς χρήστες, το 58% χρησιμοποιούν πλέον τα Windows 7. 

Οι αυξομειώσεις που σημειώθηκαν σε σχέση με πέρυσι είναι αύξηση 2.7% στο μερίδιο χρηστών των Windows 8.x, αύξηση στα Windows 7 κατά 9.2% και μείωση στα Windows XP κατά 10%.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *