Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (Σαν σήμερα 23/4)

1997 ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν δήλωσε ότι είναι έκπληκτος και συγκλονισμένος από την κτηνωδία των οπαδών του αρχηγού των ανταρτών του Ζαΐρ Λοράν Καμπίλα οι
οποίοι εμπόδισαν την παροχή βοήθειας στους περίπου 100.000 πρόσφυγες που βρίσκονταν στο ανατολικό Ζαΐρ.

1998 πέθανε, σε ηλικία 91 ετών, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο θεραπευτήριο "Υγεία". Ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή καρδιάς.

1940 στις ΗΠΑ, φωτιά που ξέσπασε σε αίθουσα χορού στο Μισισιπή προκάλεσε τον θάνατο 198 ανθρώπων.





Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 23/4
1971Κυκλοφορεί στην Αγγλία το ένατο στούντιο άλμπουμ του Βρετανικού συγκροτήματος The Rolling Stones, με τίτλο "Sticky Fingers". Είναι το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος σε δική τους δισκογραφική εταιρεία, Rolling Stones Records. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Brown Sugar", "Wild Horses" κ.α. Το εξώφυλλο σχεδιάστηκε από τον Andy Warhol με αμοιβή δεκαπέντε χιλιάδες λίρες.
1979Στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκονται οι Blondie με το τραγούδι "Heart of Glass". Για να γιορτάσουν το γεγονός, ο Andy Warhol κάνει πάρτι στο κλαμπ Studio 54 της Νέας Υόρκης. Το τραγούδι είναι μέρος του τρίτου στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο "Parallel Lines".

Αθλητισμός 23/4

 24/4/2000 Η πρωταθλήτρια Ισπανίας Μπαρτσελόνα αρνείται να αγωνισθεί στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ισπανίας εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αιτία, η απουσία 12 παικτών λόγω διεθνών υποχρεώσεων. Ο διαιτητής κατοχυρώνει τον αγώνα υπέρ της Ατλέτικο με 3-0 (πρώτος αγώνας 3-0 υπέρ της Ατλέτικο)

24/4/1999 Ανακαλύπτεται στο κάστρο Stirling, στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της Βασίλισσας Μαρίας της Σκωτίας, η αρχαιότερη μπάλα ποδοσφαίρου από δέρμα γουρουνιού που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα

24/4/1997 Ο Ολυμπιακός ανακηρύσσεται πρωταθλητής της Eυρωλίγκα νικώντας στον τελικό την Μπαρτσελόνα με 73-58 στο 10ο Final Four στη Ρώμη. Είναι η δεύτερη ελληνική ομάδα, μετά τον ΠΑΟ, που κερδίζει το τρόπαιο. Στο Παλαέουρ βρίσκονται 7.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού



Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *