Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Oι παρέες γράφουν ιστορία - Αφιέρωμα του ialmopia στην πορεία της Ένωσης Πολυκάρπης - Μοναστηρακίου

To ialmopia θα σας παρουσιάσει σήμερα μια παρέα που έγραψε την δική της ιστορία στα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού Πέλλας.

Η συνύπαρξη δύο χωριών εδώ και κάποια χρόνια, με κύριο σκοπό την ευχαρίστηση του παιχνιδιού,  χωρίς άγχος και ιδιαίτερες απαιτήσεις, βγήκε σε καλό, καθώς εκεί που δεν τους περίμενε κανείς, μια αγωνιστική πριν το τέλος της περιόδου, μιλάμε για τους δευτεραθλητές του 1ου ομίλου της Β' Κατηγορίας, τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης Πολυκάρπης - Μοναστηρακίου.



Για την ομάδα δεν ήταν αυτοσκοπός ο πρωταθλητισμός, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι και μετά από θετικά αποτελέσματα άρχισε να μπαίνει στο μυαλό όλων πως η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και πως αξίζει να παλέψουν για τις θέσεις που θα τους άλλαζαν κατηγορία.

Τον Ιανουάριο η Ένωση ενισχύθηκε, καθώς το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας (με 13 ομάδες φέτος) είναι από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων χρόνων και παίρνει αυτό που της άξιζε από την αρχή της χρονιάς.



Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στον παίκτη - προπονητή Νίκο Τσολερίδη και φυσικά στους ανθρώπους που τρέχουν για να έχει η ομάδα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να κάνει πρωταθλητισμό. Πολύ σημαντικό ρόλο στην άνοδο έπαιξε η απόδοση του επιθετικού της ομάδας Γκάζι Ντούσκου, που πραγματικά πάτησε... γκάζι πετυχαίνοντας ως τώρα 35 τέρματα, καταλαμβάνοντας  την 1η θέση του πίνακα των scorers.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που ανέβασαν την Ένωση Πολυκάρπης - Μοναστηρακίου στην Α' Κατηγορία

Κώστας ΧατζηαναστασΊου, Χρήστος Καρράς, Δημήτρης Καρυπίδης, Θωμάς Λόγγος, Ανέστης Ποσνακίδης, Τάσος Μάρκου, Δημήτρης Ψωμιάδης, Στέλιος Πεταλίδης, Θοδωρής Κικίδης, Μιχάλης Καλαϊτζής, Βασίλης Χατζηιορδανίδης, Τζίνο Μπιτζάκου, Ευτύχης Τουτουκτσής, Δημήτρης Κιουλτζόπουλος, Λέντι Κουλάφι, Νίκος Τσολερίδης, Ζαφείρης Ζαχαριάδης, Γκάζι Ντούσκου, Τόλης Καράτζιος, Θεόφιλος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ελευθεριάδης, Βασίλης Σαρηγιάννης, Σωτήρης Χατζηαναστασίου, Κώστας Αρουτζίδης, Σταύρος Μποζίκης, Ματέο Τσότσκα, Γιάννης Κιουλτζόπουλος.



Η παρέα μας κλείνει τη σεζόν εκτός έδρας, την ερχόμενη Κυριακή (26/4), με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Περίκλειας - Νότιας, βάζοντας τέλος σε μια άκρως πετυχημένη χρονιά και αποδεικνύοντας σε όλους μας πως η παρέες γράφουν ιστορία.

Συγχαρητήρια σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης Πολυκάρπης - Μοναστηρακίου για την άνοδο στην Α' Κατηγορία!











Επιμέλεια: Μάνος Παρτσανάκης

ialmopia.gr

3 comments:

  1. καλη συνεχεια παιδια στην προσπαθεια απο τις πιο συμπαθητικες ομαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά μπράβο στο Νίκο Τσολερίδη και τους παίκτες του για το ήθος και το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξαν όλη την χρονιά. Καλή πορεία στην Α'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *